Over LogoSenz

Welkom op de praktijk informatie pagina van LogoSenz. LogoSenz is een praktijk voor logopedie, dyslexie en sensorische informatieverwerking. LogoSenz heeft vestigingen in Echt, Stein, Linne en Heel. Op logopedisch gebied hebben wij ons o.a. gespecialiseerd in Oromyofunctionele therapie, laryngeale manipulatie, dyslexie en sensorische informatieverwerkingstherapie.

Route naar LogoSenz

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met LogoSenz

8.0

,

Mijn dochter is hier geholpen met haar dyslexie, het zit in de familie dit was het enige wat we nog niet geprobeerd hadden! Het effect was niet direct merkbaar echter zagen we op langen termijn wel verschil.
Lees meer

Stel een vraag aan LogoSenz

Captcha

1 ervaring
LogoSenz

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Anoniem met LogoSenz

Op 13 april 2012 schreef Anoniem de volgende ervaring:

Mijn dochter is hier geholpen met haar dyslexie, het zit in de familie dit was het enige wat we nog niet geprobeerd hadden! Het effect was niet direct merkbaar echter zagen we op langen termijn wel verschil.

Gemiddelde: 8.0
Wachttijd: 8.5
Accomodatie: 7.5
Behandeling: 8.0

Schrijf u in voor de nieuwsflits!