Logopediepraktijk Judith logopedist

Knotwilg 2A
4286DE, Almkerk
0638536244


Onjuiste gegevens?

Over Logopediepraktijk Judith

Op school word je aangesproken door de juf. Ze heeft twijfels over spraak en/of taal van je kind en geeft aan dat het een goed idee om eens naar een logopedist te gaan. Misschien had je zelf al eens getwijfeld over de ontwikkeling van je kind of helemaal niet. Tot een paar jaar geleden werden kinderen van 5 jaar gescreend op school door een logopedist. Door bezuinigingen is dit in de meeste gemeenten niet meer mogelijk. Dat is jammer. Hoe jonger het kind, hoe meer het kan leren op taalgebied. Bij twijfel is het goed een logopedist te raadplegen. Maar wat doet zo’n logopedist nou eigenlijk en wanneer trek je aan de bel? Een logopedist behandelt kinderen die moeite hebben met communiceren. Communicatie is een breed begrip. Er komen kinderen die problemen hebben met taal, tweede taalverwerving, articulatie of afwijkend mondgedrag. Je kunt mij vrijblijvend mailen of bellen als je vragen hebt. Als het nodig is maken we een afspraak voor een screening, hiervoor heb ik altijd een verwijzing nodig van de huisarts. Tijdens de screening kijk ik of logopedie zinvol is voor jouw kind. Heb jij twijfels over de ontwikkeling van je kind? Trek dan aan de bel. Die twijfels heb je vast niet voor niets!

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen wanneer ze bij mij in behandeling komen. Het werken aan een vertrouwensband staat voor mij bovenaan. Vanuit dit vertrouwen kunnen we werken aan het verbeteren van de communicatie. Belangrijk is dat er een veilige leeromgeving ontstaat waarin uw kind zich verder kan ontwikkelen. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de behandelingen leuk en leerzaam zijn en dat uw kind graag naar logopedie toe gaat. Daarnaast behandel ik ook volwassenen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel door een ziekte of ongeval) waarbij communicatie niet meer vanzelfsprekend is. Het kunnen overbrengen van je boodschap, gevoelens en gedachten is essentieel voor het gevoel van eigenwaarde.

U kunt parkeren voor de school/naast het Antonia verpleeghuis.

Route naar Logopediepraktijk Judith

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Logopediepraktijk Judith

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Afasie

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van de volgende aandoeningen/klachten:

Taalklachten
Afasie klachten
Lees- en schrijfklachten
Spraak- en articulatie klachten
Afwijkend mondgedrag of stoornis in de (senso)motoriek
Overige klachten

Openingstijden

  • Maandag08:15 uur - 18:00 uur
  • Dinsdag08:15 uur - 18:00 uur
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag08:15 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag08:15 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!