Praktijk Manitou lichaamstherapeut

Pinksterbloem 46
6922HV, Duiven
0646064695


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk Manitou

Welkom op de pagina van Praktijk Manitou, praktijk voor Lichaamstherapie.
Mijn naam is Janine de Wolf en ik ben de eigenaar van deze mooie praktijk.

Binnen de praktijk maak ik gebruik van diverse technieken, zoals klassieke- en segmentale massage, voetreflexologie, stoelmassage, shiatsu en guasha/cupping. Deze technieken maken allen integraal onderdeel uit van het behandelplan wat ik opstel na een uitgebreide intake.
Kosten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed indien u een aanvullend pakket heeft.

Tevens kunt u in de praktijk terecht voor Celzouttherapie volgens dr. Schussler, een mooie mineraaltherapie op basis van biochemie, die vele klachten vanuit de cel kan verminderen of oplossen. 
Kosten voor Celzouttherapie worden door de zorgverzekeraars niet vergoed.

Indien u voor lichaamstherapie onder behandeling bent bij de praktijk, kan het zijn dat het volgen van een traject binnen de Celzouttherapie wordt aangeraden ter bevordering van het herstellend vermogen van het lichaam.

Daarnaast behandel ik zwangere vrouwen waarvan de baby in stuit ligt. Door het gebruik van moxa wordt een spontane en pijnloze draaiing van de baby gestimuleert.

Benieuwd of ik iets voor uw klachten kan betekenen? Neemt u gerust contact met mij op zodat wij een en ander persoonlijk kunnen bespreken en eventueel over kunnen gaan tot het maken van een afspraak voor een intake.

Route naar Praktijk Manitou

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met Praktijk Manitou

8.3

,

Toen ik bij Janine kwam had ik de hoop eigenlijk al op gegeven. Niet voor mij maar voor onze hond Freddie. Freddie heeft zware artrose en heeft twee knie operaties gehad. Naast de brache die Freddie draagt heeft Freddie veel baat bij de begeleiding van Janine met Schussler zout. Freddie draagt een brache om zijn lichaam te dragen. Op deze manier is de pijn al minder. Maar toch heeft hij nog goede en slechte dagen. Door alle medicatie die hij heeft gekregen kan hij geen pijnstilling meer verdragen. Toen wij voor Freddie bij Janine kwamen was hij down en merkte je dat het op slechte dagen echt niet goed met hem ging. Nu gebruikt hij Schussler zout. En aan alles kun je merken dat het goed met Freddie gaat. En bij een hond kan je niet zeggen dat het tussen de oren zit. Toch? Kortom dank zij Schussler zout en de hulp van Janine hebben wij weer een blije hond die pijn vrij door het bos wandelt.
Lees meer
9.1

,

Ik had al enige ervaring met de alternatieve geneeswijze voordat ik bij Janine de Wolf van Praktijk Manitou aankloppte. Deze eerdere behandelingen hadden mij vaak wel geholpen, maar het was slechts tijdelijk. En als de ene klacht over was, volgde wel weer iets nieuws. Hierdoor was ik behoorlijk sceptisch over de mogelijke effectiviteit van eventuele behandelingen bij Praktijk Manitou. Met haar persoonlijke benadering, enthousiasme en betrokkenheid gecombineerd met de expertise op de diverse therapievormen kijkt Janine de Wolf van Praktijk Manitou veel verder dan alleen de klacht waarmee je bij haar aanklopt...deze aanpak was voor mij compleet nieuw. En om eerlijk te zijn vond ik het best eng. Maar ook dat heeft ze feilloos aangevoeld, waardoor we uiteindelijk ontzettend grote stappen hebben gemaakt. Of beter gezegd, ik heb met haar hulp enorme stappen kunnen zetten op mentaal en fysiek vlak. Een combinatie van Shiatsu, Guasha en Schlussler Celzouttherapie zorgen ervoor dat ik veel sterker in mijn schoenen sta, en me fysiek vele malen beter voel....heel bijzonder om te ervaren! Vooral voor iemand die zo sceptisch was als ikzelf. Maar inmiddels kan ik niet anders, dan geloven wat ik ervaren heb... Bedankt Janine!
Lees meer
9.0

,

I found praktijk Manitou a little bit over a year ago and I am very pleased with the treatments I have received there. Janine has a very good "tool box" with several therapies/techniques in order to help even if you have different types of complaints. The biggest asset though is Janine herself who with her wonderful personality makes you feel incredibly welcome and relaxed. Highly recommend to anyone!
Lees meer
9.7

,

Janine de Wolf van Praktijk Manitou is creatief in het bedenken van behandelmethodes die goed bij je passen. Mijn complimenten. En passant werd ik nog van een blessure afgeholpen waar ik al jaren last van had. Zelf was het allemaal helemaal nieuw voor mij dus liet het maar over me heenkomen. Ik kan Praktijk Manitou van harte aanbevelen. Lekker relaxed en toch resultaatgericht.
Lees meer
8.5

,

Een behandeling bij Praktijk Manitou voelt iedere keer weer als thuis komen. Thuis komen door de kleine praktijk met persoonlijke benadering van Janine. Maar ook thuis komen door bij iedere behandeling weer dichter bij mezelf komen. Door de behandelingen heb ik geleerd om balans in mijn leven te vinden. En mezelf te accepteren zoals ik ben. Zelf had ik nooit gedacht dat een lichaamstherapie zoveel met je geest kan doen. Vooral Guasha was totaal nieuw voor mij maar heeft wel bereikt dat ik na lange tijd pijnvrij in mijn druk leventje kan functioneren.
Lees meer
8.8

,

Praktijk Manitou laat je vinden wat je zoekt. Op een proffessionele, maar zeer persoonlijke manier, helpt Janine je op zoek te gaan naar de kern van je probleem. Iedere behandeling is anders, niets is standaard. Mijn ervaring tot nu toe is, dat de bewustwording van mijn eigen gedrag enorm vergroot is. Ik heb er veel vertrouwen in dat Janine gaat bijdragen aan de vermindering van mijn klachten!
Lees meer
8.7

,

Na jaren van fysiotherapie, acupunctuur etc. ben ik uiteindelijk bij Praktijk Manitou terechtgekomen. De behandelingen van zowel shiatsu als guasha hebben een enorme verbetering teweeggebracht. Doordat er niet alleen naar mijn klacht wordt gekeken maar ook naar mij als mens incl. alle levensfacetten krijg ik een gerichter persoonlijke behandeling. Waarbij mij duidelijk is geworden dat een ontstane lichamelijke klacht nooit op zichzelf staat. De aanvulling met de Schusslercelzouten maakt het geheel compleet. Janine gaat zeer kundig te werk en is uitermate genteresseerd in de persoon en handelt daarnaar.Mijn cijfer voor Praktijk Manitou is daarom een 8.7
Lees meer

Stel een vraag aan Praktijk Manitou

Captcha

Team

Janine de Wolf

foto Janine de Wolf Werkzaam in: Duiven Beroepsgroep: Eigenaresse lichaamswerker masseur BIG registratie: Onbekend
Als eigenaresse ben ik de enige medewerker van Praktijk Manitou. Samen met u de oorzaak van de klacht achterhalen en u begeleiden om die oorzaak te lijf te gaan, dat is mijn uitdaging!

7 ervaringen
Praktijk Manitou

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 15:30 uur
  • Dinsdag13:00 uur - 17:00 uur
  • Woensdag08:00 uur - 21:30 uur
  • Donderdag08:00 uur - 11:45 uur
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Ingrid met Praktijk Manitou

Op 2 december 2013 schreef Ingrid de volgende ervaring:

Toen ik bij Janine kwam had ik de hoop eigenlijk al op gegeven. Niet voor mij maar voor onze hond Freddie. Freddie heeft zware artrose en heeft twee knie operaties gehad. Naast de brache die Freddie draagt heeft Freddie veel baat bij de begeleiding van Janine met Schussler zout. Freddie draagt een brache om zijn lichaam te dragen. Op deze manier is de pijn al minder. Maar toch heeft hij nog goede en slechte dagen. Door alle medicatie die hij heeft gekregen kan hij geen pijnstilling meer verdragen. Toen wij voor Freddie bij Janine kwamen was hij down en merkte je dat het op slechte dagen echt niet goed met hem ging. Nu gebruikt hij Schussler zout. En aan alles kun je merken dat het goed met Freddie gaat. En bij een hond kan je niet zeggen dat het tussen de oren zit. Toch? Kortom dank zij Schussler zout en de hulp van Janine hebben wij weer een blije hond die pijn vrij door het bos wandelt.

Gemiddelde: 8.3
Wachttijd: 9.0
Accomodatie: 8.0
Behandeling: 8.0

Ervaring van Bianca Nikkels met Praktijk Manitou

Op 2 december 2013 schreef Bianca Nikkels de volgende ervaring:

Ik had al enige ervaring met de alternatieve geneeswijze voordat ik bij Janine de Wolf van Praktijk Manitou aankloppte. Deze eerdere behandelingen hadden mij vaak wel geholpen, maar het was slechts tijdelijk. En als de ene klacht over was, volgde wel weer iets nieuws. Hierdoor was ik behoorlijk sceptisch over de mogelijke effectiviteit van eventuele behandelingen bij Praktijk Manitou. Met haar persoonlijke benadering, enthousiasme en betrokkenheid gecombineerd met de expertise op de diverse therapievormen kijkt Janine de Wolf van Praktijk Manitou veel verder dan alleen de klacht waarmee je bij haar aanklopt...deze aanpak was voor mij compleet nieuw. En om eerlijk te zijn vond ik het best eng. Maar ook dat heeft ze feilloos aangevoeld, waardoor we uiteindelijk ontzettend grote stappen hebben gemaakt. Of beter gezegd, ik heb met haar hulp enorme stappen kunnen zetten op mentaal en fysiek vlak. Een combinatie van Shiatsu, Guasha en Schlussler Celzouttherapie zorgen ervoor dat ik veel sterker in mijn schoenen sta, en me fysiek vele malen beter voel....heel bijzonder om te ervaren! Vooral voor iemand die zo sceptisch was als ikzelf. Maar inmiddels kan ik niet anders, dan geloven wat ik ervaren heb... Bedankt Janine!

Gemiddelde: 9.1
Wachttijd: 8.8
Accomodatie: 9.5
Behandeling: 9.0

Ervaring van Emma met Praktijk Manitou

Op 25 november 2013 schreef Emma de volgende ervaring:

I found praktijk Manitou a little bit over a year ago and I am very pleased with the treatments I have received there. Janine has a very good "tool box" with several therapies/techniques in order to help even if you have different types of complaints. The biggest asset though is Janine herself who with her wonderful personality makes you feel incredibly welcome and relaxed. Highly recommend to anyone!

Gemiddelde: 9.0
Wachttijd: 9.0
Accomodatie: 10.0
Behandeling: 8.0

Ervaring van Paul Freriks met Praktijk Manitou

Op 26 november 2012 schreef Paul Freriks de volgende ervaring:

Janine de Wolf van Praktijk Manitou is creatief in het bedenken van behandelmethodes die goed bij je passen. Mijn complimenten. En passant werd ik nog van een blessure afgeholpen waar ik al jaren last van had. Zelf was het allemaal helemaal nieuw voor mij dus liet het maar over me heenkomen. Ik kan Praktijk Manitou van harte aanbevelen. Lekker relaxed en toch resultaatgericht.

Gemiddelde: 9.7
Wachttijd: 9.0
Accomodatie: 10.0
Behandeling: 10.0

Ervaring van Ingrid met Praktijk Manitou

Op 3 oktober 2012 schreef Ingrid de volgende ervaring:

Een behandeling bij Praktijk Manitou voelt iedere keer weer als thuis komen. Thuis komen door de kleine praktijk met persoonlijke benadering van Janine. Maar ook thuis komen door bij iedere behandeling weer dichter bij mezelf komen. Door de behandelingen heb ik geleerd om balans in mijn leven te vinden. En mezelf te accepteren zoals ik ben. Zelf had ik nooit gedacht dat een lichaamstherapie zoveel met je geest kan doen. Vooral Guasha was totaal nieuw voor mij maar heeft wel bereikt dat ik na lange tijd pijnvrij in mijn druk leventje kan functioneren.

Gemiddelde: 8.5
Wachttijd: 8.5
Accomodatie: 8.5
Behandeling: 8.5

Ervaring van Sandra Aardema met Praktijk Manitou

Op 13 april 2012 schreef Sandra Aardema de volgende ervaring:

Praktijk Manitou laat je vinden wat je zoekt. Op een proffessionele, maar zeer persoonlijke manier, helpt Janine je op zoek te gaan naar de kern van je probleem. Iedere behandeling is anders, niets is standaard. Mijn ervaring tot nu toe is, dat de bewustwording van mijn eigen gedrag enorm vergroot is. Ik heb er veel vertrouwen in dat Janine gaat bijdragen aan de vermindering van mijn klachten!

Gemiddelde: 8.8
Wachttijd: 9.0
Accomodatie: 9.0
Behandeling: 8.5

Ervaring van Will Combee met Praktijk Manitou

Op 2 februari 2012 schreef Will Combee de volgende ervaring:

Na jaren van fysiotherapie, acupunctuur etc. ben ik uiteindelijk bij Praktijk Manitou terechtgekomen. De behandelingen van zowel shiatsu als guasha hebben een enorme verbetering teweeggebracht. Doordat er niet alleen naar mijn klacht wordt gekeken maar ook naar mij als mens incl. alle levensfacetten krijg ik een gerichter persoonlijke behandeling. Waarbij mij duidelijk is geworden dat een ontstane lichamelijke klacht nooit op zichzelf staat. De aanvulling met de Schusslercelzouten maakt het geheel compleet. Janine gaat zeer kundig te werk en is uitermate genteresseerd in de persoon en handelt daarnaar.Mijn cijfer voor Praktijk Manitou is daarom een 8.7

Gemiddelde: 8.7
Wachttijd: 9.0
Accomodatie: 9.0
Behandeling: 8.0

Schrijf u in voor de nieuwsflits!