Massagebrigade lichaamstherapeut

M Krophollerlaan 23
1902MA, Castricum
0251659232


Onjuiste gegevens?

Over Massagebrigade

Welkom op de praktijk informatie pagina van Massagebrigade. De massagebrigade is een massagepraktijk gevestigd in Castricum. Naast massages in onze praktijk verzorgen wij ook massages op locatie, waaronder bedrijfsmassage, en aan huis. Wij zijn 6 dagen per week geopend, ook s avonds en op aanvraag op zondag. Wij hebben een breed massage aanbod waaronder ontspanningsmassage, hotstone massage, anti stress massage en zwangerschapsmassage. Op onze website vindt u alle informatie over ons totale massage aanbod, onze ruime openingstijden, bereikbaarheid en verder contactgegevens.

Route naar Massagebrigade

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Massagebrigade

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!