Praktijk Roos en Beek huisarts

Biallosterskilaan 8
2071SH, Santpoort-Noord
0235378510


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk Roos en Beek

De praktijkorganisatie is in de laatste 20 jaar behoorlijk veranderd met praktijkondersteuners en huisartsen die waarnemen voor \"uw eigen huisarts\". Dr. van Sichem doet op de dagen dat hij er niet is allerlei zaken als SCEN diensten, nascholingen en bestuurlijke zaken. Huisarts zijn is tegenwoordig meer dan alleen patiënten zien, maar vraagt een steeds bredere oriëntering over allerlei randzaken als de gemeente en contacten met andere hulpverleners. 

Wij vinden het belangrijk dat eerstelijnszorg in beginsel een zo compleet mogelijke ondersteuning van de gezondheid van patiënten biedt en hen daardoor de mogelijkheid geeft hun leven in een zo goed mogelijke gezondheid te leiden. Betrokkenheid staat hoog in ons vaandel. Goede zorg begint bij wederzijds vertrouwen en integriteit. Wij hechten dan ook sterk aan de privacy voor onze patiënten.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand.

Route naar Praktijk Roos en Beek

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Praktijk Roos en Beek

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!