J.R. Von Ronnen en M.H. Schenk huisarts

Via Antiqua 5
2211HW, Noordwijkerhout
0252547020


Onjuiste gegevens?

Over J.R. Von Ronnen en M.H. Schenk

Welkom op de praktijk informatie pagina van J.R. Von Ronnen en M.H. Schenk, J.R. Von Ronnen en M.H. Schenk is een huisarts gevestigd in Noordwijkerhout. Op deze praktijk informatie pagina van praktijkindebuurt.nl vindt u informatie over deze praktijk, de bereikbaarheid en contact informatie. Ook kunt u moeiteloos uw route plannen naar deze huisarts aan de Via Antiqua 5 in Noordwijkerhout, via het onderstaande formulier. De praktijk is tevens telefonisch bereikbaar via 0252 547020.

Route naar J.R. Von Ronnen en M.H. Schenk

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!