Medisch Centrum te Cleeff praktijk Jos Beemster huisarts

t Hoenstraat 9
2023KW, Haarlem
0235410030


Onjuiste gegevens?

Over Medisch Centrum te Cleeff praktijk Jos Beemster


Welkom op de praktijk informatie pagina van Jos Beemster, huisarts, in Medisch Centrum te Cleeff.

Medisch Centrum te Cleeff is een modern eerstelijns zorg-centrum, sinds 2008 gevestigd in Haarlem-Noord.
Op deze pagina vindt u informatie over openingstijden, bereikbaarheid en contact informatie.
Daarnaast kunt een beoordeling schrijven over deze praktijk en beoordelingen van andere bezoekers lezen.

Medisch Centrum te Cleeff is een samenwerking onder een dak van 4 huisartspraktijken. Binnen het centrum zijn ook fysiotherapeuten, eerstelijns psychologen, een apotheek en een dietiste werkzaam.

De huisartsen worden ondersteund door praktijkassistentes, praktijk-verpleegkundigen en een POH-ggz.

De praktijk is telefonisch bereikbaar tussen 8 en 17 uur; er wordt uitsluitend gewerkt op spreekuur, behoudens spoedgevallen.

Praktijk Beemster doet naast de reguliere spreekuren een ochtendspreekuur tussen 7 en 8 uur op woensdag, donderdag en vrijdag.

De praktijktelefoon biedt u een keuze-menu: 1 voor spoed, 2 voor herhalingsrecepten en 3 voor de assistente. Wanneer u belt voor een afspraak zal de assistente informeren naar de reden, om in te kunnen schatten hoeveel tijd u nodig zal hebben. Een huisbezoek vraagt u bij voorkeur aan voor 11 uur. Voor korte vragen en uitslagen kunt u worden teruggebeld door de huisarts, meestal tussen 11 en 12 uur.

De praktijkassistentes hebben eigen spreekuren; zij kunnen u van dienst zijn bij bloeddrukcontroles, oren uitspuiten, injecties en diverse diagnostische onderzoeken (ecg, longfunctie). Praktijkverpleegkundigen behandelen de patienten met diabetes mellitus en astma/copd; ook bieden zij begeleiding bij ondermeer stoppen met roken en wondverzorging. De POH-ggz is een gespecialiseerd maatschappelijk werkster die hulp biedt bij oa relatieproblemen, slaapstoornissen, angst- en stemmingsklachten.

 

Vakanties en incidentele afwezigheid van de huisarts wordt in principe binnen het centrum waargenomen.

Avond, nacht- en weekeindwaarneming wordt verzorgd door de Spoedpost in het Kennemer Gasthuis, lokatie Noord. Voor spoed-eisende zaken dient u telefonisch een afspraak te maken: 023-5453200. 

 In geval van levensbedreigende situaties belt u: 1-1-2

 

De praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen voor patienten die geen huisarts hebben en wonen in het postcodegebied 2021, 2022, 2023, 2024.

 

Medisch Centrum te Cleeff is volledig geautomatiseerd op een Huisarts Informatie Systeem (Zorgdossier) met een externe server. De patientgegevens worden zorgvuldig beheerd en zijn via een Regionaal Schakelpunt beschikbaar voor waarnemende huisartsen op de Spoedpost. Indien u bezwaar heeft tegen het ter beschikking staan van uw medisch dossier voor andere huisartsen in waarneemsituaties kunt u dat kenbaar maken aan de assistente.

Route naar Medisch Centrum te Cleeff praktijk Jos Beemster

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Medisch Centrum te Cleeff praktijk Jos Beemster

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!