Huidtherapie Boxtel & Best, locatie Boxtel huidtherapeut

Nieuwe Nieuwstraat 20
5283CD, Boxtel
0681264333


Onjuiste gegevens?

Over Huidtherapie Boxtel & Best, locatie Boxtel

Huidtherapie Boxtel & Best heeft twee vestigingen. In Boxtel is de praktijk voor huid- en oedeemtherapie gevestigd in de wijk Boxtel Oost. Wij behandelen de huid in het breedste zin van het woord, zowel medische, als cosmetische behandelingen voeren wij uit. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van oedeem, littekens, acne, overbeharing en huidverbeterende behandelingen voor couperose en pigmentvlekken. Wij zijn gespecialiseerd in de gehele oedeemtherapie, van massage, zwachtelen tot het aanmeten van een therapeutisch elastische kous.

Onze missie is het om de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren door effectieve en efficiënte zorg te leveren, op basis van de beste kwaliteit. Het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. De totale behandeling willen wij laten plaatsvinden in een kleinschalige praktijk, waardoor de patiënt een vertrouwde sfeer ervaart tijdens de behandeling. Voor iedere patiënt leveren wij zorg op maat door ze als individu te bekijken. Wij weten dat de patiënt graag snel geholpen wil worden en daarom hanteren wij geen wachtlijst. De sleutel tot het bereiken van onze missie is onze gedrevenheid, deskundigheid en daarnaast de passie om het beste behandelresultaat voor de patiënt te bereiken. Onze visie om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg is voor ons erg belangrijk, evenals de gezondheid van de patiënten. De behandelingen die wij uitvoeren zijn evidence based of gebaseerd op best practices. Een uitgangspunt voor de behandelingen is dat deze op een deskundige en professionele manier wordt uitgevoerd, persoonlijke benadering met ruime tijd en aandacht voor de patiënt worden in acht genomen, waarbij optimale privacy wordt gegarandeerd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici (KP). Vanuit beide instanties worden kwaliteitseisen opgelegd waaronder het volgen van voldoende bij- en nascholingen. Daarnaast staan wij ingeschreven in het BIG register.

Wij zijn goed bereikbaar en centraal gelegen in Boxtel, uw auto of fiets kunt u voor de deur parkeren. Mindervaliden kunnen de praktijk ook goed bereiken. Behandeling en producten ophalen kan alleen op afspraak. Buiten onze openingstijden is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Route naar Huidtherapie Boxtel & Best, locatie Boxtel

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met Huidtherapie Boxtel & Best, locatie Boxtel

10.0

,

Fijne praktijk, duidelijke uitleg en effectieve behandeling. Zeer tevreden!
Lees meer

Stel een vraag aan Huidtherapie Boxtel & Best, locatie Boxtel

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Acne
Camouflage
Elektrisch ontharen
Laser ontharen

1 ervaring
Huidtherapie Boxtel & Best, locatie Boxtel

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 18:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Woensdag13:00 uur - 21:30 uur
  • Donderdag13:00 uur - 21:30 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 13:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Emma met Huidtherapie Boxtel & Best, locatie Boxtel

Op 4 november 2016 schreef Emma de volgende ervaring:

Fijne praktijk, duidelijke uitleg en effectieve behandeling. Zeer tevreden!

Gemiddelde: 10.0
Wachttijd: 10.0
Accomodatie: 10.0
Behandeling: 10.0
Omgang zorgverlener: 10.0
Informatievoorziening 10.0

Schrijf u in voor de nieuwsflits!