Simone de Wildt | Huid-&Oedeemtherapie beneden leeuwen huidtherapeut

Van heemstraweg 48b
6658KH, Beneden Leeuwen
0487523823


Onjuiste gegevens?

Over Simone de Wildt | Huid-&Oedeemtherapie beneden leeuwen

Simone de Wildt | Huid-& Oedeemtherapie is uw cosmetische specialist in de omgeving. Met meer dan10 jaar aan ervaring maken wij het verschil. Onze huidtherapeuten zijn HBO geschoold en staan allemaal ingeschreven in het kwaliteits register paramedici. Uw huid gaat vooruit bij de Huidtherapeut! Wij behandelen mensen met diverse klachten: - acne en acne litteken - couperose/rode vaatjes - gerstenkorrels/milia - Pigmentvlekken - fibroompjes en steelwratjes - ooglidcorrecties of andere huidcorrecties dmv Plasmalifting - huidverbetering - oedeem; lipoedeem, veneus oedeem, lymfoedeem - aanmeten van elastische kousen - ontharen dmv elektrisch ontharen en laserbehandelingen - zonschade aan de huid - permanente make-up - tatoeage verwijdering - littekens zowel medisch als cosmetisch Alle Huidtherapeutische behandelingen worden vaak deels vergoed door uw zorgverzekeraar. De praktijk is bereikbaar voor iedereen. Voor Man en vrouw jong en oud. De praktijk is rolstoelgoegankelijk.

Zichtbaar beter! Een behandeling afgestemd op uw huid uw klachten en uw wensen. Professionele behandelingen uitgevoerd door professionals. Uw huid is uw visitekaartje zorg er goed voor.

De praktijk is zeer goed te bereiken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Iedereen is welkom bij ons; of je nu komt uit de buurt van Druten, Tiel, Wamel, Leeuwen, Horssen of andere omliggende dorpen..

Route naar Simone de Wildt | Huid-&Oedeemtherapie beneden leeuwen

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Simone de Wildt | Huid-&Oedeemtherapie beneden leeuwen

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Acne
Camouflage
Elektrisch ontharen
Laser ontharen

Openingstijden

  • Maandag08:30 uur - 18:00 uur
  • Dinsdag08:30 uur - 18:00 uur
  • Woensdag08:30 uur - 18:00 uur
  • Donderdag08:30 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag08:30 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!