FysioSonnevelt fysiotherapeut

Bilderdijklaan 29A
3705BL, Zeist
0306564143


Onjuiste gegevens?

Over FysioSonnevelt

Gezond leven door goed bewegen!
FysioSonnevelt is een gespecialiseerd gezondheidscentrum met verschillende disciplines die een ruime ervaring hebben. De zorg om mensen staat centraal. Onze praktijk aan de Bilderdijklaan in Zeist is een vertrouwde omgeving. Wij onderscheiden ons door persoonlijke en deskundige aandacht.


Totaaloplossing: Wij maken het verschil!
FysioSonnevelt heeft diverse behandelmethodes en specialismen in huis. Hierdoor kunnen wij u indien nodig gemakkelijk doorverwijzen. De verschillende specialisten werken soms samen en kunnen bij elkaar terecht voor advies. Zo bieden wij u de totaaloplossing voor een doelgericht en efficiƫnte behandeling.

FysioSonnevelt
Bilderdijklaan 29A
3705 BL Zeist
Tel:     030 65 64 143
Mail:   info@fysiosonnevelt.nl
Web:  www.fysiosonnevelt.nl

Openingstijden:
Elke werkdag zijn wij vanaf 8:00 uur geopend. Tevens is er elke werkdag van 8:00 - 8:30 en 13:00 - 13:30 een gratis inloopspreekuur waar u voor advies bij ons kunt langs komen.

De praktijk is zowel met het openbaarvervoer als de auto, fiets en per voet goed te bereiken. Voor de deur is de mogelijkheid tot gratis parkeren.

Route naar FysioSonnevelt

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan FysioSonnevelt

Captcha

Team

Richard Sloot

foto Richard Sloot Werkzaam in: Zeist Beroepsgroep: Oefentherapie/Bedrijfstherapie BIG registratie: Onbekend

Mijn naam is Richard Sloot. Ik leer mensen gezond bewegen in relatie tot hulpvraag, de dagelijkse activiteiten en individuele mogelijkheden. Ik ben oefentherapeut Cesar; een professional op het gebied van houding, beweging en gedrag. 

Ik ervaar veel plezier in het samenwerken met mensen teneinde doelstellingen te bereiken. En dat lukt verrassend vaak met kleine aanpassingen in de manier van bewegen, het omgaan met fysieke en mentale belasting en praktische oefeningen gericht op het dagelijks leven. Uniek is dat de u hierdoor zelf de regie leert voeren over het lichaam en de deskundige wordt in het behalen van de gewenste resultaten. Als ik mij werk goed doe dan ben ik snel niet meer in beeld omdat u zelf verder kan.

Van jongs af aan ben ik - naast een fanatieke sporter - ook erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam en het functioneren hiervan. De uitdaging deze zaken te combineren was geboren en zodoende ben ik de opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht gestart. Ik ben opgeleid tot een specialist in houding en beweging. Eén van de sporten die ik beoefen is stijldansen, een sport waarbij heel bewust moet worden omgegaan met de aansturing van het lichaam. De combinatie van deze sport en mijn opleiding/huidige werk maakt dat ik een snelle vertaalslag kan maken tussen probleem en onderliggende oorzaak.

Neem vrijblijvend Contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


Cristina Sonnevelt

foto Cristina Sonnevelt Werkzaam in: Zeist Beroepsgroep: Fysiotherapie/Coach BIG registratie: Onbekend

Mijn naam is Cristina Sonnevelt-Weenink. Sinds 1995 is de hoek van de Bilderdijklaan mijn praktijklocatie. Mijn motto is:  Aandacht voor mensen. Ik ben overtuigd van de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest.  Wanneer alle aspecten in balans zijn ervaren we “flow” in ons leven. We zitten lekker in ons vel en ons leven “loopt” lekker, we genieten!

In 1984 ben ik als fysiotherapeute afgestudeerd. Vanaf 1992 volgde ik de volgende aanvullende opleidingen:

Adem- en Ontspanningstherapie (3 jaar) en Sounder Sleepmethod (2 jaar): praktische oefeningen die gebruik maken van de ademhaling, het lichaamsgevoel en het bewustzijn. Spanning en ontspanning leren en ervaren geeft uiteindelijk meer rust in het dagelijks leven. 

Methode Spierkettingen Busquet (4 jaar): een heldere onderzoeks- en behandelvorm waarin ik kijk naar de relatie en verbinding van de diverse ( vaak onbegrepen) lichamelijke klachten. Mijn uitleg maakt mensen duidelijk hoe het kan komen dat ze klachten hebben. Ook wordt vaak inzichtelijk waardoor het is ontstaan en hoe het dus aangepakt kan worden.

Coach opleidingen: NLP practicioner en master (2 jaar) en NeuroSemantisch Matrix Coach (1 jaar). Ik ben overtuigd van de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest.  Wanneer alle aspecten in balans zijn ervaren we “flow” in ons leven. Met Coach4Health help ik je zelf de teugels van je leven in handen te nemen via bewustwording. Dit geeft je keuze, vrijheid, zelfrespect en eigenwaarde en leidt tot een volwaardig leven met veel plezier.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


Liesje Hoekstra

foto Liesje Hoekstra Werkzaam in: Zeist Beroepsgroep: Fysiotherapie BIG registratie: Onbekend

Mijn naam is Liesje Hoekstra. Sinds november 2009 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Fysio Sonnevelt. Hier werk ik met veel plezier op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Naast de behandeling van patiënten in de praktijk, fiets ik ook regelmatig rond op onze oranje praktijkfiets om mensen aan huis te bezoeken. Therapie aan huis is mogelijk bij Fysio Sonnevelt wanneer het voor u onmogelijk is om naar de praktijk toe te komen.

Ik behandel patiënten in alle leeftijdscategorieën en met allerlei verschillende klachten, dus mijn werk is erg afwisselend. Daarnaast is ons team zeer uitgebreid, dus als ik u niet kan helpen, dan kan één van mijn collega’s dat wel!

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


Anke van de Haar - Boer

foto Anke van de Haar - Boer Werkzaam in: Zeist Beroepsgroep: Fysiotherapie/Manueel therapie BIG registratie: Onbekend

Mijn naam is Anke van de Haar-Boer. Ik ben in 2005 afgestudeerd fysiotherapeut in Utrecht. Sinds 2007 werk ik in de praktijk bij Cristina Sonnevelt in Zeist. Het lichamelijk functioneren heel belangrijk is voor het welzijn van mensen. Ik help mensen graag als zij klachten ondervinden op dit gebied. Als aanvulling op mijn opleiding heb ik in 2010 de master Manuele Therapie behaald aan de SOMT in Amersfoort. Manuele therapie ervaar ik als een waardevolle aanvulling bij de behandeling van mijn cliënten.

Manuele Therapie richt zich met name op de gewrichten van wervelkolom maar ook van armen, benen, handen en voeten. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!