Gezondheidscentrum Sligchers - Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers fysiotherapeut

Sint Bavostraat 27 a
4891CG, Rijsbergen
0765963914


Onjuiste gegevens?

Over Gezondheidscentrum Sligchers - Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers

In 1998 zijn Marijke Sligchers – vd Luitgaarden en Ed Sligchers gestart met de praktijk in een particulier woonhuis. De praktijk groeide in die tijd geleidelijk en maakte het zelfs noodzakelijk om een tweetal kamers in het particuliere woonhuis samen te voegen. In 2005 werd de eerste grotere stap gezet naar een zakelijk pand in de St. Bavostraat in Rijsbergen. De praktijk groeide in de jaren 2005 en 2006 fors en uitbreiding naast Marijke met een tweede en derde part time fysiotherapeut werd noodzakelijk. In maart 2010 vond de verhuizing naar het eveneens in de St. Bavostraat gelegen huidige pand plaats. 

Patiënt centraal

De patiënt en diens hulpvraag staan centraal in de aanpak van Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers. De vraag van de patiënt is dus het vertrekpunt in het fysiotherapeutische revalidatieproces. Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers is betrokken op de patiënt, maar gelijktijdig behoudt de patiënt zelf gedurende het revalidatieproces de verantwoordelijkheid. Met andere woorden, streeft Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers behoud van autonomie (en ‘empowerment’) van de patiënt na. De patiënt dient zich in alle contacten gekend en gerespecteerd te voelen door de aandacht van de medewerkers van Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers.

Kwaliteit boven kwantiteit

Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Patiënten worden vrijwel uitsluitend individueel behandeld, met uitzondering van protocollen waarvan wetenschappelijk is vastgesteld dat behandeling in een kleine groep (2-5 patiënten) een meerwaarde voor de patiënt heeft. 

Deskundigheid

Een ander kwaliteitsaspect is de deskundigheid van de medewerkers bij Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers. Er is voortdurend aandacht bij de medewerkers voor het volgen van (bij)scholing(en), lezen van vakliteratuur, het houden van intervisie binnen en buiten de praktijk en een streven om waar wenselijk multidisciplinair overleg te plegen.

Waarden en normen

Onze praktijk kenmerkt zich door een helder en duidelijk beleid. Up to date en persoonlijke zorg voor onze patiënten staat voorop. Om hieraan invulling te kunnen geven, werken wij met de volgende kerncompetenties:

  • Omgang met werk en taken: patiëntgericht, zelfstandig, doelgericht, methodisch en betrokken.
  • Omgang met anderen, zowel naar patiënten als collegae: respectvol, belangstellend, integer, reële verwachtingen wekkend, etc.. 
  • Reflectief op het eigen functioneren.

Welkom op de praktijk informatie pagina van Gezondheidscentrum Sligchers - Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers. Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers is een fysiotherapie praktijk gevestigd in Rijsbergen en biedt naast fysiotherapie ook ergotherapie, diëtetiek en psychologie. Op deze praktijk informatie pagina van praktijkindebuurt.nl vindt u informatie over deze praktijk, de bereikbaarheid en contact informatie. U kunt moeiteloos uw route plannen naar deze fysiotherapeut aan de Sint Bavostraat a 27 in Rijsbergen, via het kaartje hier rechtsboven.

Route naar Gezondheidscentrum Sligchers - Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Gezondheidscentrum Sligchers - Praktijk voor Fysiotherapie Sligchers

Captcha

Openingstijden

  • Maandag07:30 uur - 21:30 uur
  • Dinsdag07:30 uur - 21:00 uur
  • Woensdag07:30 uur - 21:00 uur
  • Donderdag07:30 uur - 21:30 uur
  • Vrijdag07:30 uur - 19:00 uur
  • Zaterdag11:00 uur - 12:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!