Health & Sports, Fysiotherapie Panningen fysiotherapeut

Kerkstraat 11
5981CD, Panningen
0772050565


Onjuiste gegevens?

Over Health & Sports, Fysiotherapie Panningen

In 2004 begon Health & Sports, Buchten als fysiotherapiepraktijk en is de loop van de jaren uitgegroeid tot een paramedisch centrum waar naast de fysiotherapie ook andere zorgverleners hun plek hebben gevonden. Per 1 april 2017 is Health & Sports geopend in Panningen. Health & Sports, Fysiotherapie Panningen is gevestigd in het centrum van Panningen aan de Kerkstraat 11. Werken in een team staat bij ons centraal, ‘Together Everyone Achieves More’ (samen bereikt iedereen meer) is dan ook ons motto! Wij zien u graag op een van onze locaties. Team Health & Sports

- Goede communicatie met verwijzers en andere zorgverleners betrokken in het zorgtraject van een patiënt. Dit betekent voor ons dat o.a. korte lijnen met verwijzers en zorgverleners belangrijk zijn. - Werken volgens behandelprotocollen die opgesteld zijn of worden in samenwerking met verwijzers en andere zorgverleners. Verdere uitbreiding van de specialisatie van de therapeuten in de desbetreffende vakgebieden. - In te spelen op de prominente rol die zelfredzaamheid inneemt in het nieuwe zorglandschap en daarmee is coaching van onze klanten voor ons van belang. - Patiënten hebben hun eigen fysiotherapeut tot wie ze zich kunnen wenden tot wie ze zich kunnen wenden bij vragen, op tijden dat het minder goed met hun gaat, die hun motiveert, maar ook overwinningen met hun “viert”. - Laagdrempelig te zijn. De “emotionele beleving” van de zorg is van ons van groot belang. Dit betekent dat wij service en onze maatschappelijke functie naar onze klanten heel belangrijk vinden en dit ook willen uitdragen. Goede bereikbaarheid van het centrum in al zijn vormen, goede contacten met verenigingen, bereidheid om tot het uiterste te gaan voor patiënt, zijn enkele zaken die daarin voor ons van belang zijn. - Health & Sports probeert kwaliteit verder uit te breiden door mee te werken aan netwerken (zoals bijvoorbeeld Wittemeer) alsook projecten, die de kennis van de praktijk en de werkzame fysiotherapeuten in het bijzonder kunnen uitbreiden.

Kerkstraat 11, 5981 CD Panningen

Route naar Health & Sports, Fysiotherapie Panningen

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Health & Sports, Fysiotherapie Panningen

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Oedeem

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van de volgende aandoeningen/klachten:

Hoofdpijnklachten
Nekklachten
Rugklachten
Knieklachten
Heupklachten
Schouderklachten
Armklachten
Bovenbeenklachten
Enkel- en voetklachten
Hart- en vaatklachten
Lymfeklachten
Longklachten
Neurologische klachten
Reumatische klachten
Psychosomatische klachten
Geriatrische klachten
Onderbeenklachten
Dry Needling
Chronische pijnklachten
Hand-, pols, duim- en vingerklachten
Parkinson

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 17:30 uur
  • Dinsdag13:00 uur - 19:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 17:30 uur
  • Donderdag09:00 uur - 13:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 17:30 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!