Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie fysiotherapeut

Gijsbrecht van Aemstelstraat 1
1191AR, Ouderkerk aan de Amstel
0204724406


Onjuiste gegevens?

Over Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Spits Centrum voor Fysiotherapie bestaat al 20 jaar en is begonnen met zijn eerste praktijk in Ouderkerk aan de Amstel. Tevens werden vanuit deze praktijk \\\\\\\\\\\\\\\'aan huis\\\\\\\\\\\\\\\' behandelingen gegeven in Amsterdam en Omstreken. Iedere therapeut heeft naast de basisopleiding fysiotherapie een opleiding McKenzie therapie gevolgd waardoor het onderzoek van de klacht en de communicatie tussen de therapeuten op een hoger niveau ligt dan bij basispraktijken. Hierdoor zal een patient sneller bij de juiste discipline terecht komen en niet onnodig worden behandeld. Spits Centrum voor Fysiotherapie is sinds 2012 PLUS praktijk bij Agis/ Achmea Zorgverzekeringen, DRIE STERREN praktijk bij Friesland Zorgverzekeringen en TOPZORG praktijk bij Menzis Zorgverzekeringen. Inmiddels heeft Spits Centrum voor Fysiotherapie meerdere vestigingen: Medisch Back Neck Center, gevestigd op Stadionweg 37 te Amsterdam. De praktijk is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en sportklachten, waarbij algemene fysiotherapie, Manueel therapie, McKenzietherapie, Medical Taping, Mensendieck en Acupunctuur nauw samenwerken om de patient zo adequaat en snel mogelijk te helpen. Fysiotherapie Gelderlandplein, bestaande uit twee locaties, A.J. Ernststraat 599 en Wijenburg 90A te Amsterdam. De praktijk is gespecialiseerd in rug- en nekklachten en sportklachten, waarbij algemene fysiotherapie, Manueel therapie, McKenzietherapie, Medical Taping, Dry Needling en Sportmassage nauw samenwerken om de patient zo adequaat en snel mogelijk te helpen. Tevens is een locatie gevestigd in Fitness Zuidas, waardoor actief gebruik bij de behandeling of zelfstandig na de behandeling kan worden gemaakt van professioneel oefenapparatuur. Aan Huis Praktijk Groot Amsterdam, waarbij vier fysiotherapeuten rondrijden in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en omstreken. Alle therapeuten zijn gespecialiseerd in de complexe zorg en zijn bekend met onder andere CVA, Parkinson, postoperatieve klachten ( nieuwe heup/ knie), Arthrose/ Rheuma, Neurorevalidatie, Hernia, etc.

Praktijk Ouderkerk is onderdeel van Lifestyle Centrum Aemstelwijck te Ouderkerk aan de Amstel, waarbij met meerdere disciplines actief wordt samengewerkt om de patient zo adequaat en snel mogelijk te helpen. De algemeen therapeut, McKenzietherapeut, Manueel therapeut, Bekken therapeut, Oedeem therapeut, Podoloog, Diethiste en Acupuncturiste werken nauw samen. Daarnaast is een goed uitgeruste oefenzaal aanwezig waar oefentherapie, Groepstherapie, beweegprogramma\\\\\\\\\\\\\\\'s voor COPD, ouderenzorg en diabetes/ obesitas en ZwangerFit lessen worden gegeven. Missie: Spits Fysiotherapie richt zich op het verzorgen van fysiotherapie in al haar aspecten voor een zo breed mogelijke patiëntencategorie in de regio Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel. Kwalitatief hoge zorg wordt gewaarborgd door diversiteit aan specialismen en multidisciplinaire samenwerking in een modern bedrijf dat ook actief deel neemt aan kwaliteitsnetwerken zoals het rugpijnnetwerk. Het Medisch Back Neck Center richt zich met name op wervelkolom gerelateerde klachten. De praktijk zet zich al jaren in voor monodisciplinaire samenwerking in de VAF. (Verenigde Amsterdamse Fysiotherapeuten). De praktijk participeert in de GEZ voor Amsterdam Zuid en de GEZ voor Ouderkerk a/d Amstel. Visie: Spits Fysiotherapie beoogt de dienstverlening van de praktijk, gekenmerkt door goede patiëntenzorg, hoge kwaliteit en deskundigheid, goede communicatie, professionaliteit en transparantie verder te optimaliseren. Naast MT, BT, KF en Neurorevalidatie is in 2016 gestart met de opleiding tot Psychosomatisch FT en Geriatrisch FT. Wij zijn inmiddels met twee collega’s gestart met de cursus musculoskeletale echografie. Een nieuw modern echografie apparaat is aangeschaft. Via onze deelname en verplichte scholingen vanuit het rugpijnnetwerk willen wij een wetenschappelijke onderbouwde en collegiaal getoetste kwaliteitsslag maken. Wij participeren in een innovatie en kwaliteits commissie met collega FT. Wij zijn actief in de scholings commissie van het rugpijnnetwerk.

De praktijk is gevestigd in Lifestylecentrum Aemstelwijck, dependance van Gezondheidscentrum Aemstelwijck in Ouderkerk aan de Amstel. De praktijk werkt nauw samen met de huisartsenpraktijk in Gezondheidscentrum Aemstelwijck en meerdere ziekenhuizen in Amsterdam en omgeving. Indien u op kort termijn niet terecht kunt bij deze vestiging, maar wel bij een andere vestiging, geen probleem! Alle vestigingen werken met elkaar samen en de computersystemen zijn aan elkaar gekoppeld. De tweede behandeling kunt u altijd terug naar de vestiging van keuze en verhuist uw dossier gewoon met u mee. De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Indien u met de auto komt, is er een parkeerterrein voor het centrum waar u met een groene kaart 1 uur kunt parkeren. De volgende disciplines zijn aanwezig: Algemene fysiotherapie maandag tot en met vrijdag 8.00-18.00 ( kinder) Bekken therapie dinsdag en vrijdag 8.30-14.30 uur Mckenzie therapie maandag tot en met vrijdag 08.00-18.00 uur Hoofdpijntherapie donderdag 12.00-20.00 uur   Kinderfysiotherapie dinsdag/ vrijdag 09.00-18.00 uur   Bekkenfysiotherapie woensdag 08.30-17.00 uur   Medical taping maandag tot en met vrijdag 08.30-17.00 uur Podologie woensdag 15.00 - 18.00 uur   Diëtetiek maandag/ dinsdag 13.00-17.00 Echografie maandag tot en met vrijdag wisselend   Beweegprogramma’s maandag tot en met vrijdag wisselend Oefengroepen maandag tot en met vrijdag wisselend Tevens zijn er twee groepen ZwangerFit op donderdag avond van 18.00 tot 19.00 uur en 19.00 tot 20.00 uur voor zwangere- ( ZwangerFit) en postzwangere ( MamaFit) vrouwen.

Route naar Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie

9.6

,

Na een pijnlijke zoektocht naar een goede fysiotherapeut werd ik door het ziekenhuis doorverwezen naar Spits fysiotherapie in Ouderkerk. Beter had ik het niet kunnen treffen. Ik ben niet alleen serieus genomen wat mijn pijnen betreft maar ook op een dusdanige effecieve wijze behandeld dat ik inmiddels mijn zelfstandigheid weer terug heb. Ik kan weer aardig uit de voeten, of liever gezegd de knieen functioneren weer. Hiervoor speciale dank aan Sanne met haar eindeloze geduld.
Lees meer

Stel een vraag aan Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Captcha

Team

Saskia Hilhorst

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Fysiotherapie BIG registratie: Onbekend

Sanne Lugard

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Fysiotherapie BIG registratie: Onbekend

Tamar Samson

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Fysiotherapie BIG registratie: Onbekend

Jan Spits

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Fysiotherapie BIG registratie: Onbekend

Ylenia Degli Esposti

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Fysiotherapie/ Bekkentherapie BIG registratie: Onbekend

Francisca van der Laan

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Kinderfysiotherapie BIG registratie: Onbekend

Jolanda Brandse

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Diethetiek BIG registratie: Onbekend

Margot Brautigam

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Podologie BIG registratie: Onbekend

Yvone Tromp

Werkzaam in: Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: Acupunctuur BIG registratie: Onbekend

Locaties

Lifestyle centrum Aemstelwijck, Dependance Gezondheidscentrum Aemstelwijck

Adres: Gijsbrecht van Aemstelstraat 1, Ouder Amstel Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Medisch Back Neck Center, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Adres: Stadionweg 37, Amsterdam Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Mobiele praktijk Groot Amsterdam

Adres: stadionweg 37, Amsterdam Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

1 ervaring
Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Openingstijden

  • Maandag07:30 uur - 18:00 uur
  • Dinsdag07:30 uur - 18:00 uur
  • Woensdag07:30 uur - 19:00 uur
  • Donderdag07:30 uur - 20:00 uur
  • Vrijdag07:30 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Mw. A. de Zeeuw met Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Op 12 mei 2015 schreef Mw. A. de Zeeuw de volgende ervaring:

Na een pijnlijke zoektocht naar een goede fysiotherapeut werd ik door het ziekenhuis doorverwezen naar Spits fysiotherapie in Ouderkerk. Beter had ik het niet kunnen treffen. Ik ben niet alleen serieus genomen wat mijn pijnen betreft maar ook op een dusdanige effecieve wijze behandeld dat ik inmiddels mijn zelfstandigheid weer terug heb. Ik kan weer aardig uit de voeten, of liever gezegd de knieen functioneren weer. Hiervoor speciale dank aan Sanne met haar eindeloze geduld.

Gemiddelde: 9.6
Wachttijd: 10.0
Accomodatie: 10.0
Behandeling: 8.7

Schrijf u in voor de nieuwsflits!