Fysiotherapie van Loo Veerhoek fysiotherapeut

Biezelingsestraat 63
4421BR, Kapelle
0113330875


Onjuiste gegevens?

Over Fysiotherapie van Loo Veerhoek

Onze praktijk is in 2003 opgericht in Kapelle en al jaren de snelstgroeiende en inmiddels veruit de grootste praktijk in Zeeland.

Inmiddels hebben we vestigingen in Kapelle, Goes, Wemeldinge, Kruiningen en binnekort in Vlissingen zodat onze klanten uit Wacheren en Zuid- en Noord Beveland nooit ver hoeven te reizen.

En dat is niet voor niks. Dat komt ten eerste omdat wij onze klanten behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden. Ten tweede komt dit door zorgverbetering, die we o.a. willen bereiken door de implementatie van zorgvuldig gekozen en bedachte zorgvernieuwing.

Ons motto is: 'Wij behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden'.

Dit klinkt erg simpel en logisch, maar wordt meestal niet gedaan in onze gezondheidszorg. Dit leidt tot wachtlijsten, klanten behandelen als nummer, administratie en procedures boven klanten stellen etc etc. En dit leidt weer tot grote frustraties bij klanten. Vandaar dit simpele motto welke wij ook naleven.

Inpraktijk betekent dit: klantgerichte en persoonlijke benadering, kwaliteit leveren (ISO en Plus gecertificeerd), ruime openingstijden (doordeweeks tussen 7 en 21 uur), snelle service (binnen 12 tot max 24 uur), uitgebreide behandelmogelijkheden (fysiotherapie en alle mogelijke specialisaties), samenwerking (binnen de muren van onze eigen praktijken met bv revalidatiearts, sportarts, cardioloog, dietiste, maatschappelijk werker, psycholoog, ortopedisch schoenmaker, ergotherapeut, osteopaat, cesartherapeut, orthopedagoog, podoloog etc etc en buitenshuis met bv ziekenhuizen, revalidatiecentra, zwembaden en talentencentrum Zuid-West Nedelralnd en diverse organisaties waar we lid van zijn etc etc), altijd zorg dicht bij (door vestigingen in Goes, Kapelle, Wemeldinge, Kruiningen en binnenkort Vlissingen) en zorgverbetering.

Zorgverbetering geven wij vorm door o.a. de binnen onze muren aanwezige revalidatiuegeneeskunde (samen met revalidatiearts en compleet revalidatieteam), Sport Medisch Adviescentrum (samen met Sportarts), Periodiek (Sport) Medisch Onderzoek samen met Cardioloog, (Top)Sportbegeleiding samen met Inspanningsfysioloog, Olympisch Netwerk, Talentencentrum Zuid-West Nederland en Sportartsen, Professionlee Fietsmetingen (dmv lasergestuurd fietsmeetsysteem), Prevenatie & Coaching ter bevordering van Gezondheid en Vitaliteit van o.a. werknemers en bedrijven, Echografie en Shockwavetherapie

Welkom op de praktijk informatie pagina van Fysiotherapie van Loo Veerhoek Fysiotherapie van Loo Veerhoek is een fysiotherapie praktijk met alle mogelijke specialisaties en samenwerkinsgpartners gevestigd in Kapelle, Goes, Kruiningen, Wemeldinge en binnenkort Vlissingen. Ook zijn wij 1 van de weinige voorkeursleverancier van zorgverzekeraars in Nederland doordat we de ISO-HKZ en HCA-plus audits succesvol hebben behaald. Op onze website vindt u informatie over openingstijden, bereikbaarheid en contact informatie. Wij zijn alle doordeweekse dagen open en bereikbaar van 7.00 uur tot en met 21.00.

Rond onze praktijk zijn 50 openbare parkeerplekken binnen een straal van 50 meter. Ook stopt de bushalte voor de deur en is het treinstation 200 meter lopen.

Bellen via 0113-330875, faxen via 0113-330878, Email: fysiokapelle.lvk@outlook.com, Website: www.fysiotherapiekapelle.nl

Route naar Fysiotherapie van Loo Veerhoek

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met Fysiotherapie van Loo Veerhoek

8.5

,

Wordt prima behandeld. Maar afspraken worden gemaakt door secretaresse zonder te kijken of dit een plaats is van een VASTE patient. Dit zou beter kunnen.
Lees meer
9.6

,

Zeer positief, kundig, menselijk.
Lees meer

Stel een vraag aan Fysiotherapie van Loo Veerhoek

Captcha

Team

Ivo van Loo

foto Ivo van Loo Werkzaam in: Kapelle Beroepsgroep: Fysiotherapie BIG registratie: Onbekend

En zo hebben we nog een heleboel goed opgeleide behandelaars voor u ter beschikking (stuk of 30!).

2 ervaringen
Fysiotherapie van Loo Veerhoek

Openingstijden

  • Maandag07:00 uur - 21:00 uur
  • Dinsdag07:00 uur - 21:00 uur
  • Woensdag07:00 uur - 21:00 uur
  • Donderdag07:00 uur - 21:00 uur
  • Vrijdag07:00 uur - 21:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Foxy met Fysiotherapie van Loo Veerhoek

Op 2 december 2014 schreef Foxy de volgende ervaring:

Wordt prima behandeld. Maar afspraken worden gemaakt door secretaresse zonder te kijken of dit een plaats is van een VASTE patient. Dit zou beter kunnen.

Gemiddelde: 8.5
Wachttijd: 8.3
Accomodatie: 7.3
Behandeling: 10.0

Ervaring van Annet Houtekamer met Fysiotherapie van Loo Veerhoek

Op 23 juni 2013 schreef Annet Houtekamer de volgende ervaring:

Zeer positief, kundig, menselijk.

Gemiddelde: 9.6
Wachttijd: 10.0
Accomodatie: 10.0
Behandeling: 8.7

Schrijf u in voor de nieuwsflits!