Reva Centre fysiotherapeut

Steenhouwerskwartier 29
1964KJ, Heemskerk
0251231900


Onjuiste gegevens?

Over Reva Centre

Samenwerken om uw doelstellingen te bereiken! Reva Centre staat voor oprechte aandacht en de gezamenlijke inspanning om uw doelstellingen te bereiken. Of het nu gaat om weer te kunnen fietsen na een knieoperatie, sporten na een blessure, terugkeer naar het werk na (dreigend) uitval door klachten of het zelfstandig kunnen aankleden, wij zijn er voor u. Reva Centre is dé specialist op het gebied van fysiotherapie in Noord-Holland. Wij hebben vijf modern ingerichte locaties (Heemskerk locatie Kerkweg, Heemskerk locatie Gezondheidscentrum Broekpolder, Castricum, Heiloo en Den Helder) waarbij zeer veel specialisaties aanwezig zijn. Een professioneel centrum om te revalideren van klachten en/of beperkingen zodat u snel weer kunt doen wat voor u belangrijk is!

Reva Centre wordt jaarlijks getoetst op kwaliteit door de zorgverzekeraars en tevens zijn wij ISO gecertificeerd. Sinds 5 jaar voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de zorg en investeren wij veel in verdere verbetering van deze kwaliteit. Daar plukt u als klant de vruchten van! Fysiotherapie of manuele therapie Het kan verstandig zijn uw training te combineren met een behandeling door één van onze fysiotherapeuten of manueel therapeuten. Dit kan uw herstel bespoedigen en herhaling van klachten voorkomen Vergoedt uw zorgverzekeraar de kosten? Ja, op voorwaarde dat u aanvullend bent verzekerd. Beweegprogramma\\\'s: • Bewegen voor ouderen • Bewegen voor obesitas patiënten • Bewegen voor hartpatiënten • Bewegen voor reumapatiënten • Bewegen voor longpatiënten • Bewegen voor suikerpatiëntenVergoedt uw zorgverzekeraar de kosten? Kijkt u hiervoor in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Medische fitness Ideaal als u een aandoening heeft waarvoor u niet meer wordt behandeld maar het gevoel heeft nog sterker te moeten worden. Zo kunt u herhaling van klachten voorkomen. Onze therapeuten laten u eerst een fittest doen. Op grond van de resultaten stellen zij een persoonlijk trainingsprogramma voor u op dat rekening houdt met uw beperkingen en geen nieuwe klachten veroorzaakt. Vanzelfsprekend zien zij erop toe dat u op een verantwoorde wijze traint. 

Fysiotherapie Heemskerk Reva Centre Welkom op de praktijk informatie pagina van Reva Centre, Reva Centre is een fysiotherapie praktijk gevestigd in Heemskerk. Op deze pagina vindt u informatie over openingstijden, bereikbaarheid en contact informatie. Daarnaast kunt een beoordeling schrijven over deze praktijk en beoordelingen van andere bezoekers lezen. Waar vindt u Reva Centre?  Ook ’s avonds en op zaterdag open Reva Centre heeft 7 vestigingen: Heemskerk Broekpolder (hoofdvestiging), Heemskerk Kerkweg, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Alkmaar en Den Helder. Onze vestigingen zijn op werkdagen tijdens kantooruren geopend en zijn daarnaast ook op één of meerdere avonden geopend. Onze hoofdvestiging in Heemskerk is bovendien geopend op elke doordeweekse avond en op zaterdagochtend! Wilt u aanvullende informatie? Dan heeft u drie mogelijkheden: • Kijk op http://www.revacentre.nl/ • Stuur een e-mail naar info@revacentre.nl • Neem contact op met onze hoofdvestiging in Heemskerk. Tel. (0251) 231 900.  Reva Centre is in het bezit van: Klachtenreglement, privacyreglement, overzicht competenties medewerkers en informatie over de beschikbaarheid van fysiotherapeuten. Deze informatie is opvraagbaar bij ons secretariaat.

Route naar Reva Centre

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met Reva Centre

8.6

,

Ik ben uitstekend behandeld door Edwin aan mijn nek! Mooie locatie in de Broekpolder!
Lees meer
Op 17 april 2016 schreef Reva Centre de volgende reactie:

Hoi Peter, Wat fijn om te horen. Dank het Rehab team

9.0

,

Rehab Centre Heemskerk is werkelijk een van de betere fysiotherapie centra in de omgeving!Ik kwam met nek klachten die ik al jaren had, en zo wel na 6 behandelingen kon ik sinds jaren weer pijn vrij bewegen echt super!!!!!
Lees meer
Op 4 maart 2013 schreef Reva Centre de volgende reactie:

Beste Koos, Dank voor je fijne evenaring met het rehab Centre! Team Rehab

8.5

,

Ik ben uitstekend behandelt voor mijn klacht! Lagerug!!
Lees meer

Stel een vraag aan Reva Centre

Captcha

Locaties

Rehab Centre Beverwijk

Adres: Koningstraat 62, Beverwijk Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Rehab Centre Den Helder

Adres: Drs F Bijlweg 45, Den Helder Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Rehab Centre Alkmaar

Adres: Terborchlaan 311, Alkmaar Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Rehab Centre Heiloo

Adres: Het Maalwater 2, Heiloo Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Reva Centre Heemskerk

Adres: Kerkweg 219, Heemskerk Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

3 ervaringen
Reva Centre

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 21:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Woensdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 20:00 uur
  • Zaterdag09:00 uur - 13:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Peter met Reva Centre

Op 17 april 2016 schreef Peter de volgende ervaring:

Ik ben uitstekend behandeld door Edwin aan mijn nek! Mooie locatie in de Broekpolder!

Gemiddelde: 8.6
Wachttijd: 9.3
Accomodatie: 8.5
Behandeling: 8.2
Omgang zorgverlener: 8.7
Informatievoorziening 8.2

Ervaring van koos met Reva Centre

Op 4 mei 2012 schreef koos de volgende ervaring:

Rehab Centre Heemskerk is werkelijk een van de betere fysiotherapie centra in de omgeving!Ik kwam met nek klachten die ik al jaren had, en zo wel na 6 behandelingen kon ik sinds jaren weer pijn vrij bewegen echt super!!!!!

Gemiddelde: 9.0
Wachttijd: 9.0
Accomodatie: 9.0
Behandeling: 9.0

Ervaring van Anoniem met Reva Centre

Op 7 maart 2012 schreef Anoniem de volgende ervaring:

Ik ben uitstekend behandelt voor mijn klacht! Lagerug!!

Gemiddelde: 8.5
Wachttijd: 8.5
Accomodatie: 9.0
Behandeling: 8.0

Schrijf u in voor de nieuwsflits!