Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem fysiotherapeut

Boerhaavelaan 32A
2035RC, Haarlem
0235450751


Onjuiste gegevens?

Over Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

Zoekt u Fysiotherapie in Haarlem dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Nieuwe Ontwikkelingen 

Het vak fysiotherapie is sterk in ontwikkeling. Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat wij direct toegankelijk zijn geworden. Tegenwoordig kunt u als patiënt rechtstreeks naar de fysiotherapeut en hoeft u niet meer eerst naar uw huisarts. Een waardering van onze professionaliteit en deskundigheid. Hierdoor wordt wel van ons verwacht dat wij de samenwerking met andere hulpverleners opzoeken. Het gaat immers om uw belang. De actieve rol die wij hierin innemen ervaart u ook. Wij betrekken u maximaal bij uw eigen herstel en er wordt veel tijd besteed aan voorlichting met de nadruk op zelfmanagement. Die betrokkenheid ervaart u ook in onze behandelaanpak. Nieuw is dat wij bijna bij iedere patiënt aan het begin van de behandeling een aantal metingen/tests uitvoeren. Hiermee brengen wij uw beginsituatie in kaart. Deze metingen voeren wij vervolgens aan het eind van het behandelproces nogmaals uit. Wij zijn dan in staat om de effecten en resultaten van de behandeling goed in kaart te brengen. Deze aanpak heeft geleid tot het werken met FysioDBC’s.

De plus van Fysioexpert Haarlem

Wij zijn sinds 2005 PLUS praktijk van Achmea Zorg en dat betekent dat wij een voorkeursaanbieder zijn van de zorgverzekeraar(s). De verzekeraars, w.o. ook Agis, Menzis en CZ-Delta Lloyd-Ohra hebben samen met ons een actieve rol in het ontplooien van nieuwe projecten voor bijv. chronische pijnpatiënten, hartrevalidatie of chronische lage rugklachten. De door ons ontwikkelde behandelprogramma’s bieden u de mogelijkheid om de best mogelijke zorg te krijgen welke vergoed wordt binnen uw aanvullende verzekering. Fysiotherapie haarlem, de komende jaren zult u merken dat de rol van de verzekeraar in de zogenaamde zorgnavigatie steeds belangrijker gaat worden. Bij een PLUS praktijk kunt u rekenen op de beste kwaliteit en toegankelijkheid, terwijl de verzekeraar u zoveel mogelijk in staat stelt deze zorg te krijgen zonder eigen bijdrages.

Missie / visie: 

De missie van FysioVerton/FysioExpert is het leveren van preventieve en curatieve diensten binnen het domein van de fysiotherapeutische dienstverlening welke innovatief, verantwoord en kwalitatief van het hoogste niveau zijn en worden aangeboden aan cliënten met klachten van het houdings- en bewegingsapparaat met een sterke focus op traumatologie, sport- en orthopedische revalidatie. De visie wordt gekenmerkt door een aantal krachtige uitgangspunten, te weten: 

 • Wij doen alléén de dingen waar we goed in zijn en excelleren daar in, 
 • Excelleren in zorg doen we niet alléén, 
 • Principes van ‘evidence based practice’ vormen de basis van onze werkwijze, 
 • Onze werkwijze en producten zijn onderscheidend in de markt. 
 • Fysiotherapie Haarlem
 • Daarnaast beschikt FysioVerton en FysioExpert niet alleen over fysiotherapie in haarlem maar ook een preventief beweegcentrum, HealthTime bv. Dit centrum zal op de locatie FysioExpert preventieve zorg en diensten verlenen.

  Telefonische bereikbaarheid en Praktijkregels

  Onze centra zijn telefonisch op dezelfde tijden bereikbaar als de openingstijden, zoals boven vermeld.

  Tevens zijn de beide recepties van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur bemand door onze Officemedewerkers.  Zij staan u te woord en proberen alle door u gestelde vragen te beantwoorden.

  Voor het maken of wijzigen van afspraken verzoeken wij u het liefst op de tijden te bellen dat de beide recepties bezet zijn. Dit voorkomt onnodig overlast bij de therapeuten, die vaak bezig zijn met het behandelen van patiënten. Buiten de genoemde tijden kunt u natuurlijk ook altijd bellen. Eén van de therapeuten zal u dan helpen.

  Bij het maken van uw eerste afspraak aan de receptie ontvangt u onze praktijkinformatiefolder, waarin op genomen de belangrijkste huisregels. Deze huisregels  zijn in het leven geroepen om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren en u duidelijkheid te verschaffen over het functioneren van ons centrum. Wij verzoeken u om serieus kennis te nemen van deze regels.

  Fysioexpert is te vinden op diversen locaties in Haarlem, u kunt terecht bij op De Zoed Schalkwijk op de Italiëlaan 172 in Haarlem, ook kunt zich wenden bij De Zoed Molenwijk op de Frieslandlaan 12 in Haarlem. In Haarlem staan wij ook bekent als Fysioverton op wel vanouds her paramedisch centrum verton Fysiotherapie. Fysiotherapie is voor iedereen die klachten kent als knieklachten, heupklachten, schouderklachten, polsklachten, rugklachten in Haarlem zijn wij al meer dan 25 jaar een begrip voor al u klachten! Fysioexpert in Haarlem, heeft een nauwe contacten met met diverse chirurgen en huisartsen wat u revalidatie ten goeden komt! Samenwerking met het Kennemer Gasthuis in Haarlem Zuid heeft voor u ook voordelen, wij bevinden ons op 50 meter van het Ziekenhuis dus ik kunt na het bezoek van het ziekenhuis gelijk door voor u eventuele fysiotherapie haarlem. 


  Route naar Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Deel uw ervaring

  Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
  De velden met een * zijn verplicht.

  Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

  Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

  Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

  Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

  Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


  Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

  Man Vrouw

  Ervaringen met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  9.7

  ,

  Kon snel van start met Theo, een ervaren fysiotherapeut die zijn tijd voor je neemt en rekening houdt met je voorkennis. In een aantal weken zeer grote stappen geboekt bij schouderrevalidatie. Zeker aan te raden!
  Lees meer
  9.0

  ,

  Mijn ervaring met de praktijk is erg positief. Klantvriendelijk en deskundig ben ik door Nicole en haar jonge collega geholpen. De praktijk is netjes en schoon. Ik zou deze praktijk zeker aanbevelen. Door de goede professionele aanpak bij de revalidatie van mijn pols kan ik nu binnen een paar weken alles weer doen superšŸ‘
  Lees meer
  9.4

  ,

  Ben in de loop der jaren voor velen klachten geholpen. Ik kan niet anders zeggen dat ik een ieder ander deze Fysiopraktijk aanbeveel. de therapeuten zijn erg goed.
  Lees meer
  8.7

  ,

  Ik ben uitstekend geholpen door Nicole! Mijn klachten waren snel weg en onder controle door de mee gegeven oefeningen.
  Lees meer
  10.0

  ,

  Zoekt u ook Fysiotherapie in haarlem net als ik? nou ik heb het gevonden fysioexpert echt super 12 jaar lang rug pijn gehad, met up and downs maar nu al 6 maanden niks. echt super!!!
  Lees meer
  9.2

  ,

  Fysioexpert is een fijne praktijk. Ik kom al erg lang bij de fysiospecialisten van Fysioexpert en heb nog nooit klachten gehad! Van mij dus een dikke 9!
  Lees meer
  9.5

  ,

  Werkelijk SUPER fysiotherapie! Een prachtige praktijk met zeer ervaren fysiotherapeuten!
  Lees meer
  9.8

  ,

  Een prachtige moderne praktijk waar ik snel en deskundig geholpen ben. Voor de behandeling van mijn knie kwam ik bij Ron terecht. Een gedreven man met veel kennis. Door diverse metingen bleek de spierkracht in mijn slechte been 40 minder te zijn, waardoor ik opeens veel klachten kom verklaren. een echte eyeopener. Mijn klachten worden door alle hulp en vooral al het harde werken in de zaal al wat minder.
  Lees meer
  9.3

  ,

  Na mij operatie aan mij knie in het kg ziekenhuis, ben ik door verwezen naar fysioexpert.Ik vond het een prettige en mooie praktijk, en de zorg was uitstekend kort om een aanrader.
  Lees meer
  8.3

  ,

  Ik loop nu al een paar maanden bij FysioExpert en moet op basis hiervan zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Ik kwam binnen met serieuze rugklachten en daar heeft Machiel mij binnen notime vanaf geholpen. Ik ben ze enorm dankbaar en kan FysioExpert aan iedereen aanbevelen!! Machiel je bent een held!
  Lees meer
  7.8

  ,

  Prima praktijk! Vriendelijke mensen en goede therapeuten!Mijn knie klachten waren snel verholpen bij deze praktijk
  Lees meer

  Stel een vraag aan Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Captcha

  Specialisaties

  Wij beschikken over de volgende specialisaties:

  Manueel
  Oedeem
  Sport
  Bekken
  Psychosomatisch
  Arbeids / Bedrijfs
  Oncologie

  Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van de volgende aandoeningen/klachten:

  Nekklachten
  Rugklachten
  Knieklachten
  Heupklachten
  Schouderklachten
  Armklachten
  Enkel- en voetklachten
  Hart- en vaatklachten
  Lymfeklachten
  Dry Needling

  Team

  Jordi Moonen

  Werkzaam in: Haarlem Beroepsgroep: Fysiotherapie BIG registratie: Onbekend

  Jordi heeft  als fysiotherapeut ruime werkervaring in de behandeling van orthopedische aandoeningen, zoals voorste kruisband letsels, nieuwe heupen en nieuwe knieën. Met behulp van strak geregisseerde zorgplannen loodst hij zijn patiënten door de moeilijke perioden van herstel.  Door zijn betrokkenheid en oog voor persoonlijke aandacht creëert hij een hechte band met zijn patiënten. Iets waar zij hem dankbaar voor zijn. Ook Jordi is bezig met zijn studie manuele therapie op master- niveau.

  Locaties

  FysioExpert Locatie DeZoed Schalkwijk

  Adres: Italilaan 172, Haarlem Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

  FysioExpert Locatie DeZoed Molenwijk

  Adres: Frieslandlaan 12, Haarlem Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

  11 ervaringen
  Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Social Media

  Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Donderdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 17:00 uur
  • Zaterdag09:00 uur - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

  Zijn de gegevens onjuist?
  Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

  Ervaring van K met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 7 mei 2018 schreef K de volgende ervaring:

  Kon snel van start met Theo, een ervaren fysiotherapeut die zijn tijd voor je neemt en rekening houdt met je voorkennis. In een aantal weken zeer grote stappen geboekt bij schouderrevalidatie. Zeker aan te raden!

  Gemiddelde: 9.7
  Wachttijd: 10.0
  Accomodatie: 8.6
  Behandeling: 10.0
  Omgang zorgverlener: 10.0
  Informatievoorziening 10.0

  Ervaring van Rada met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 20 maart 2018 schreef Rada de volgende ervaring:

  Mijn ervaring met de praktijk is erg positief. Klantvriendelijk en deskundig ben ik door Nicole en haar jonge collega geholpen. De praktijk is netjes en schoon. Ik zou deze praktijk zeker aanbevelen. Door de goede professionele aanpak bij de revalidatie van mijn pols kan ik nu binnen een paar weken alles weer doen superšŸ‘

  Gemiddelde: 9.0
  Wachttijd: 8.5
  Accomodatie: 9.0
  Behandeling: 9.0
  Omgang zorgverlener: 9.0
  Informatievoorziening 9.5

  Ervaring van Ronald met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 26 november 2016 schreef Ronald de volgende ervaring:

  Ben in de loop der jaren voor velen klachten geholpen. Ik kan niet anders zeggen dat ik een ieder ander deze Fysiopraktijk aanbeveel. de therapeuten zijn erg goed.

  Gemiddelde: 9.4
  Wachttijd: 9.2
  Accomodatie: 9.5
  Behandeling: 9.5
  Omgang zorgverlener: 9.5
  Informatievoorziening 9.5

  Ervaring van Jon met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 17 april 2016 schreef Jon de volgende ervaring:

  Ik ben uitstekend geholpen door Nicole! Mijn klachten waren snel weg en onder controle door de mee gegeven oefeningen.

  Gemiddelde: 8.7
  Wachttijd: 9.3
  Accomodatie: 8.5
  Behandeling: 8.8
  Omgang zorgverlener: 8.6
  Informatievoorziening 8.5

  Ervaring van Liek met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 18 februari 2013 schreef Liek de volgende ervaring:

  Zoekt u ook Fysiotherapie in haarlem net als ik? nou ik heb het gevonden fysioexpert echt super 12 jaar lang rug pijn gehad, met up and downs maar nu al 6 maanden niks. echt super!!!

  Gemiddelde: 10.0
  Wachttijd: 10.0
  Accomodatie: 10.0
  Behandeling: 10.0

  Ervaring van Anoniem met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 29 augustus 2012 schreef Anoniem de volgende ervaring:

  Fysioexpert is een fijne praktijk. Ik kom al erg lang bij de fysiospecialisten van Fysioexpert en heb nog nooit klachten gehad! Van mij dus een dikke 9!

  Gemiddelde: 9.2
  Wachttijd: 8.0
  Accomodatie: 9.5
  Behandeling: 10.0

  Ervaring van Anoniem met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 15 juni 2012 schreef Anoniem de volgende ervaring:

  Werkelijk SUPER fysiotherapie! Een prachtige praktijk met zeer ervaren fysiotherapeuten!

  Gemiddelde: 9.5
  Wachttijd: 9.5
  Accomodatie: 9.5
  Behandeling: 9.5

  Ervaring van Anoniem met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 1 mei 2012 schreef Anoniem de volgende ervaring:

  Een prachtige moderne praktijk waar ik snel en deskundig geholpen ben. Voor de behandeling van mijn knie kwam ik bij Ron terecht. Een gedreven man met veel kennis. Door diverse metingen bleek de spierkracht in mijn slechte been 40 minder te zijn, waardoor ik opeens veel klachten kom verklaren. een echte eyeopener. Mijn klachten worden door alle hulp en vooral al het harde werken in de zaal al wat minder.

  Gemiddelde: 9.8
  Wachttijd: 10.0
  Accomodatie: 10.0
  Behandeling: 9.5

  Ervaring van Nick met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 9 maart 2012 schreef Nick de volgende ervaring:

  Na mij operatie aan mij knie in het kg ziekenhuis, ben ik door verwezen naar fysioexpert.Ik vond het een prettige en mooie praktijk, en de zorg was uitstekend kort om een aanrader.

  Gemiddelde: 9.3
  Wachttijd: 10.0
  Accomodatie: 9.0
  Behandeling: 9.0

  Ervaring van Margriet met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 1 februari 2012 schreef Margriet de volgende ervaring:

  Ik loop nu al een paar maanden bij FysioExpert en moet op basis hiervan zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Ik kwam binnen met serieuze rugklachten en daar heeft Machiel mij binnen notime vanaf geholpen. Ik ben ze enorm dankbaar en kan FysioExpert aan iedereen aanbevelen!! Machiel je bent een held!

  Gemiddelde: 8.3
  Wachttijd: 8.0
  Accomodatie: 9.0
  Behandeling: 8.0

  Ervaring van Anoniem met Fysioexpert Fysiotherapie Haarlem

  Op 1 februari 2012 schreef Anoniem de volgende ervaring:

  Prima praktijk! Vriendelijke mensen en goede therapeuten!Mijn knie klachten waren snel verholpen bij deze praktijk

  Gemiddelde: 7.8
  Wachttijd: 7.5
  Accomodatie: 9.0
  Behandeling: 7.0

  Schrijf u in voor de nieuwsflits!