FysioGrootegast fysiotherapeut

de Schalck 6
9861BD, Grootegast
0594612329


Onjuiste gegevens?

Over FysioGrootegastWelkom bij Fysio Grootegast
Fysio Grootegast is een praktijk voor:
- Fysiotherapie
- Manuele therapie
- Oedeemtherapie
- Beweegprogrammas (TOP groep)
- Medische trainingstherapie / Fysiofit
- Arbeidsre-integratie
- Medical taping
- Dry needling (nieuw)
- praktijk voor oefentherapie Cesar A.Heidstra
 
Ons motto luidt: Zorg voor bewegen!

Fysio Grootegast is geslaagd voor de plus audit.
Fysio Grootegast heeft deze externe toetsing door een onafhankelijk auditbureau in mei 2011 goed doorlopen. Landelijk zijn er nu ongeveer 275 praktijken die aan deze strenge kwaliteitsnorm voldoen. Tijdens de audit is er naast de inhoudelijke kwaliteit van de zorg ook gekeken naar de patienttevredenheid, zorgvernieuwing en samenwerking met andere zorgverleners, zoals huisartsen en specialisten. Uit de verslaglegging van de patient moet duidelijk naar voren komen, met welke vraag de patient bij de fysiotherapeut komt, hoe dit wordt behandeld en of de behandeldoelen worden gehaald. Voor Menzis mogen wij nu het predicaat Topzorgpraktijk voeren. Voor Achmea zijn wij nu plus praktijk.
Sinds 1 februari 2010 is Fysio Grootegast ook in het bezit van het HKZ kwaliteitskeurmerk! Certificering is de manier om zichtbaar te maken dat de praktijk de zaken intern goed op orde heeft, dat de client centraal staat en er voortdurend wordt gewerkt aan verbetering van het aanbod.   Fysio Grootegast is gevestigd in het centrum van Grootegast aan De Schalck 6, 9861 BD Grootegast.

In de praktijk zijn werkzaam: P. van Ravenswaaij, P. Tijdens, M. Vels, I. Sanders en F.G. van Zijl. De heer van Zijl heeft zich gespecialiseerd tot Master Manuele Therapie. Mevrouw I. Sanders is gespecialiseerd in oedeemtherapie.

Route naar FysioGrootegast

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan FysioGrootegast

Captcha

Team

FG van Zijl

Werkzaam in: Grootegast Beroepsgroep: Fysiotherapie Manueletherapie BIG registratie: Onbekend
Frans van Zijl heeft in 1988 zijn studie fysiotherapie afgerond. Hierna heeft hij de opleiding manuele therapie SOMT gevolgd. Hij is als praktijkeigenaar voornamelijk werkzaam als Master Manueel Therapeut. De manueel therapeut houdt zich bezig met het onderzoeken en de behandeling van patienten met klachten van het bewegingsapparaat. Hij is verantwoordelijk voor kwaliteitsbeleid en innovatie. Hij heeft inmiddels de opleiding Professional Master Manuele Therapie afgerond.

PJ van Ravenswaaij

Werkzaam in: Grootegast Beroepsgroep: Fysiotherapie Dry Needling BIG registratie: Onbekend
Na het afronden van zijn opleiding fysiotherapie in 1971 in Haarlem is Peter van Ravenswaaij gaan werken op de revalidatieafdeling van Beatrixoord in Haren.In 1979 is hij als fysiotherapeut begonnen in Grootegast. Hij is ook praktijkeigenaar.Een groot deel van zijn dagelijkse werkzaamheden bestaat uit het revalideren van posttraumatische en postoperatieve orthopedische patienten.Verder voert hij aktiviteiten uit op het gebied van de arbeidsgerelateerde trainingen en het oefenen en begeleiden van patienten binnen het TOP programma. Hij heeft de opleiding dry needling, triggerpoints behandeling gevolgd.

I Sanders

Werkzaam in: Grootegast Beroepsgroep: Fysiotherapie Oedeemtherapie BIG registratie: Onbekend
Ilona Sanders heeft haar opleiding fysiotherapie in 2006 afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Hiervoor heeft zij de CIOS sportopleiding in Heerenveen gevolgd. Zij is sinds 2007 werkzaam bij ons in Grootegast. Zij houdt zich binnen onze praktijk ook bezig met arbeids reintegratie voor Fysergo. Ilona is officieel geregistreerd als oedeemtherapeute. Zij heeft ook de opleiding medical taping gevolgd.Op dit moment is Ilona bezig met de masteropleiding specialisatie chronische ziekten hart, long, orthopedie en neurologie.

P Tijdens

Werkzaam in: Grootegast Beroepsgroep: Fysiotherapie Sportfysiotherapie BIG registratie: Onbekend
Sinds maart 2012 is Pauline Tijdens Kruit werkzaam in onze praktijk. In 2006 is zij afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Naast algemene fysiotherapie heeft zij haar specialisaties liggen op het gebied van sportfysiotherapie en actieve revalidatie. In 2011 heeft zij de opleiding Physical Rehabilatation trainer afgerond, bij het IAS International Academy for Sportscience. In deze opleiding staat de sportspecifiek revalidatie voorop, maar ook het behandelen en voorkomen van blessures, trainingsopbouw en de juiste voeding tijdens het sporten. Hiernaast heeft zij ervaring met beweegprogramma s voor diabetici, overgewicht en etalage benen.

M Vels

Werkzaam in: Grootegast Beroepsgroep: Fysiotherapie BIG registratie: Onbekend
Marlon Vels heeft haar opleiding fysiotherapie in 2009 afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Daarna heeft zij werkervaring opgedaan in verscheidene eerstelijns fysiotherapie praktijken. Sinds 2012 is zij werkzaam bij ons in Grootegast. Haar interesse gaat naast de algemene fysiotherapie ook uit naar revalidatie patienten, orthopedische klachten en de medische trainingstherapie. Inmiddels heeft zij de opleiding medical taping gevolgd en in de toekomst heeft zij de ambitie om zich verder te specialiseren binnen de fysiotherapie.

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 18:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Woensdag08:00 uur - 19:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!