Van Kasteel Training en Therapie lokatie Protonstraat Groningen fysiotherapeut

Protonstraat 12d
9743AL, Groningen
0683209146


Onjuiste gegevens?

Over Van Kasteel Training en Therapie lokatie Protonstraat Groningen

Bewegen staat centraal Op basis van het concept Rondom Gezond en de daarop gebaseerde samenhangende dienstverlening wordt gericht antwoord gegeven op de vraag van verschillende doelgroepen. Bewegen is hierbij het centrale thema. Dat bewegen van groot belang is bij genezing, werkhervatting, preventie en leefstijl staat onlosmakelijk vast. Vier momenten, vier formules. In onze formules zijn diensten opgenomen gericht op het zo optimaal mogelijk functioneren. Hiermee kan actief ingespeeld worden op de specifieke vragen van verschillende doelgroepen. -PhysioPoint omvat dienstverlening gericht op zorg of curatie. -PhysioWork omvat specifieke diensten gericht op revalidatie en werkhervatting. -PhysioPlan heeft een aantal unieke diensten ten behoeve van leefstijl. -PhysioSport is primair gericht op preventie. Ieder van deze formules en de daarin ondergebrachte diensten hebben hun unieke eigenschappen. Zowel gezien door de ogen van de clint als door de ogen van de dienstverlener. BINNEN VAN KASTEEL TRAINING EN THERAPIE BIEDEN WIJ Fysiotherapie Manuele therapie Kinderfysiotherapie Sportfysiotherapie Bekkenfysiotherapie Kaakfysiotherapie Handfysiotherapie Oefentherapie Cesar TriggerpointDry Needling AcupunctuurLasertherapie Pijnbestrijding Behandelcentrum musici Haptonomie Oedeemtherapie Ergotherapie Orthopedisch centrum Echografie Medische trainingen Fitkids Tevens bieden wij de volgende groepstrainingen Diabetes groepstraining Fibromyalgie Bekkeninstabiliteit Reuma Kinderen Hydrotherapie Osteoporose incl.valpreventie Hartrevalidatie Zwangerfit Nierpatinten exOncologiepatienten De praktijk is eveneens specifiek gespecialiseerd in Nek, Schouder en Armklachten Incontinentie Parkinson Overmatig zweten Whiplash COPD Babymassage Overgewicht Fysiotherapie en kaakklachten Behandelcentrum voor musici Orgaanfalen Rugscholing Van Kasteel Gezondheidsmanagement Van Kasteel Gezondheidsmanagement werkt aan terugkeer van werknemers cq patinten met lichamelijke klachten. Dit gebeurt door zo optimaal mogelijk samen te werken met betrokken partijen. Uitgangspunt hierbij is dat er vraaggericht gewerkt wordt en niet aanbodgericht, het gaat immers om de persoonlijke effectiviteit van de werknemer. Van Kasteel Wellness Sporten bij ons is niet alleen veilig en verantwoord, maar vooral ook leuk en gezellig. Samen met anderen traint u om er voor te zorgen dat uw klachten niet meer terug keren of om uw conditie op peil te houden. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in voorlichting en combineren dat met de juiste trainingsvorm. Fitkids Fitkids is een speciaal fitness- en revalidatieprogramma dat vooral voor kinderen met een beperking, fysiek of verstandelijk, en of chronische ziekte is gecreeerd. Bij Fitkids wordt deze kinderen de kans geboden om onder proffessionele begeleiding te trainen in een ruimte die niet speciaal voor gehandicapten is ontworpen. Er is altijd een kinderfysiotherapeut aanwezig.

Route naar Van Kasteel Training en Therapie lokatie Protonstraat Groningen

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Van Kasteel Training en Therapie lokatie Protonstraat Groningen

Captcha

Locaties

van Kasteel Training Therapie

Adres: Meint Veningastraat 113, Hoogezand-Sappemeer Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Van Kasteel Training en Therapie

Adres: Hora Siccamastraat 2, Hoogezand-Sappemeer Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Van Kasteel Training en Therapie lokatie Nieuweweg Hoogezand

Adres: Nieuweweg 8, Hoogezand Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 21:30 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Woensdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 21:00 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 19:00 uur
  • Zaterdag09:00 uur - 12:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!