Fysio Attent fysiotherapeut

Bolkensteeg 19a
5103AA, Dongen
0162315420


Onjuiste gegevens?

Over Fysio Attent

Mensenwerk met aandacht!

Fysio Attent is een actieve praktijk voor fysiotherapie en medische fitness. Onze medewerkers kenmerken zich door deskundigheid en kwaliteit, waarbij persoonlijke begeleiding en aandacht centraal staan.

Fysio Attent staat garant voor hoogwaardige en kwalitatieve zorg, geheel afgestemd op de individuele doelstelling van de cliënt. Door het werken aan individueel gestelde doelen kan iedereen, van jong tot oud en van niet sporter tot topsporter, bij Fysio Attent terecht.

Fysio Attent biedt alle faciliteiten die horen bij de hedendaagse fysiotherapie. Er zijn ruime behandelkamers en een oefenzaal, die ingericht is met moderne apparatuur. De praktijk is gehuisvest op een centraal gelegen en makkelijk te bereiken locatie aan de Bolkensteeg in Dongen.

Fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegend functioneren van de mens. De fysiotherapeut onderzoekt en behandelt cliënten met klachten aan het houding- en/of bewegingsapparaat en de gevolgen hiervan tijdens de dagelijkse activiteiten.

Bij aanmelding voor fysiotherapie wordt er direct met u een eerste afspraak gepland. Tijdens de eerste afspraak worden, d.m.v. een gesprek en (lichamelijk) onderzoek, de activiteiten en bewegingen die u als problematisch ervaart in kaart gebracht.

Tijdens de behandelingen gebruikt Fysio Attent een actieve behandelmethode om  bovengenoemde activiteiten en bewegingen te trainen. Tevens leert u hoe u, door verantwoord te bewegen, verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

U kunt bij ons met en zonder verwijzing van huisarts of specialist terecht.

Openingstijden

Maandag: 7.30 – 21.00 uur

Dinsdag: 7.30 – 18.00 uur

Woensdag: 7.30 – 20.30 uur

Donderdag: 7.30 – 18.00 uur

Vrijdag: 7.30 – 18.00 uur

Zaterdag: 8.00 – 12.00 uur

Zondag: Gesloten

Behandelingen en Medische Fitness vinden plaats op afspraak. Tijdens de openingstijden is de praktijk telefonisch bereikbaar.

Route naar Fysio Attent

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Fysio Attent

Captcha

Openingstijden

  • Maandag07:30 uur - 21:00 uur
  • Dinsdag07:30 uur - 18:00 uur
  • Woensdag07:30 uur - 20:30 uur
  • Donderdag07:30 uur - 18:00 uur
  • Vrijdag07:30 uur - 18:00 uur
  • Zaterdag08:00 uur - 12:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!