Fysioplein fysiotherapeut

Sweelinckplein 46
2517GP, Den Haag
0703451109


Onjuiste gegevens?

Over Fysioplein

Fysiotherapie Den Haag, Fysioplein

Fysioplein is voor u de  specialist in de Den Haag op het gebied van fysiotherapie en revalidatie.
De praktijk wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Bovendien is er geen wachttijd voor het maken van een eerste afspraak. Door samen te werken met een aantal gerenommeerde ziekenhuizen en top-specialisten kan een patiënt, indien nodig, snel worden doorverwezen.

Doel is om zo snel mogelijk weer te kunnen werken of sporten. Van de patiënt wordt een actieve rol tijdens de behandeling verwacht.


Tijdens het eerste bezoek aan onze praktijk wordt de diagnose gesteld en besproken wat de oorzaak van de klacht is. Hierna wordt samen met de patiënt de therapie bepaald wat de patiënt na behandeling mag verwachten.

Fysioplein acht het van groot belang dat de patiënt begrijpt wat er aan de hand is en waarom er voor een bepaalde behandeling wordt gekozen. De patiënt zal voor een optimaal en snel herstel ‘huiswerkoefeningen’ krijgen (zie elders op de website).

Het is essentieel dat de patiënt zelf ervaart wat wel en niet mogelijk is tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Op deze wijze kan de grens van belasting worden vastgesteld alsmede het specifieke trainingsprogramma worden opgebouwd. Regelmatig wordt er geëvalueerd met behulp van verschillende testen om te beoordelen of de uitgestippelde doelen worden gehaald.

Fysiotherapie praktijk Fysioplein , Den Haag

Route naar Fysioplein

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Fysioplein

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!