Fysio Donders fysiotherapeut

Velperweg 8
6824BH, Arnhem
0264433523


Onjuiste gegevens?

Over Fysio Donders

Fysiotherapiepraktijk Donders is al meer dan 30 jaar een begrip in Arnhem en omstreken. Wij zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, dry needling, orthopedische klachten, acupunctuur en sportblessures.

Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Wij houden de kwaliteit hoog met de nieuwste inzichten. De behandelingen worden in de praktijk en aan huis gegeven. De locaties zijn voorzien van AED apparaten en gratis Wi-Fi.


  • Specialist in bewegen
  • Gratis inloopspreekuur
  • Snel een afspraak
  • Kwaliteit van zorg en resultaat
  • Vergoeding door alle zorgverzekeraars
  • Géén verwijsbrief nodig

maandag: 8:00 - 19:00dinsdag: 8:00 - 19:00woensdag: 8:00 - 21:00donderdag: 8:00 - 19:00vrijdag: 8:00 - 18:00zaterdag: 8:30 - 16:30zondag: Gesloten

Onze praktijk is gesitueerd in Villa Voorzorg en ligt naast station Velperpoort. Ook stoppen er veel bussen voor de deur. Op het terrein zelf beschikken wij ook over voldoende parkeermogelijkheden.

Route naar Fysio Donders

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Fysio Donders

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!