Fysiotherapie Praktijk Pietersen fysiotherapeut

Asselsestraat 76
7311EP, Apeldoorn
0555790384


Onjuiste gegevens?

Over Fysiotherapie Praktijk Pietersen

Maatschap PraktijkPietersen bestaat sinds 2013 uit Alexander en Rianne Pietersen, vader en dochter. Voor die tijd bestond de maatschap uit vier personen en had ook een andere naam. Twee mensen moesten wegens hun gezondheid afhaken zo bleven Alexander en Rianne over.

Heel bewust hebben ze in de nieuwe naam van de maatschap hun achternaam verwerkt omdat één van de twee lokaties van de praktijk moest verhuizen en de ervaring leert dat nogal wat mensen zo’n verhuisbericht missen. Nu zijn ze ook op hun naam te vinden dachten ze. In middels weten ze dat het inderdaad een juiste keus is geweest.

In principe kunnen alle klachten door alle fysiotherapeuten behandeld worden. Maar sommigen hebben een extra specialisatie.

Binnen onze praktijk zijn de volgende specialisaties aanwezig:

 • Ademhalings-/ontspanningstherapie
 • Triggerpoint massage
 • Bekkeninstabiliteit en Urineverlies
 • Sportblessure(preventie)
 • Fit en Zwanger
 • Manuele therapie
 • Acupunctuur
 • Ziek door voeding
 • EasyTaping
 • Dry Needling Therapy
 • Dierenfysiotherapie
 • Krullaards Perfect Reset

Wij werken nauw samen met huisartsen en specialisten.

Onze lokatie in Apeldoorn Zuid is gevestigd in Josine Sport & Health Center.  Onder begeleiding van een van onze therapeuten wordt er een individueel trainingsprogramma voor je samengesteld. Je kunt na afloop van de therapie in de sportschool verder trainen, zelfstandig of onder begeleiding van een medewerker van de sportschool.

Onze lokatie in het centrum van Apeldoorn is gevestigd aan de Asselsestraat 76. Op deze locatie is sinds 1 oktober 2014 ook onze nieuwe therapie Krullaards Perfect Reset van start gegaan onder de naam KPR Apeldoorn.

Route naar Fysiotherapie Praktijk Pietersen

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Fysiotherapie Praktijk Pietersen

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!