FysioNU therapie en training in Apeldoorn fysiotherapeut

Jhr Mr GW Molleruslaan 8
7316AT, Apeldoorn
0555225553


Onjuiste gegevens?

Over FysioNU therapie en training in Apeldoorn

Welkom op de praktijk informatie pagina van FysioNU therapie en training in Apeldoorn, FysioNU heeft meerder specialisaties en 7 locaties dus altijd bij u in de buurt. Naast fysiotherapie bieden wij ook manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderbekken fysiotherapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeem therapie, geriatrie fysiotherapie en Fysiotraining. Maar ook Dry Needling, stabliteitstraining, medical taping, knie revalidatie, schouder revalidatie, rug training, doelgroeptraining COPD-diabetes-reuma, ademtherapie en looptraining bij vaatlijden. Kortom een professioneel therapeuten team staat voor u klaar. Samenwerken, kwaliteit en doelmatige zorg waarbij u voor ons centraal staat zijn onze pijlers.

Route naar FysioNU therapie en training in Apeldoorn

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan FysioNU therapie en training in Apeldoorn

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!