USC Fysiotherapie fysiotherapeut

Science Park 306
1098XH, Amsterdam
0205258952


Onjuiste gegevens?

Over USC Fysiotherapie

USC Fysiotherapie bestaat uit een team van ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten gevestigd in drie sportcentra van het USC: In Amsterdam Oost op het Science Park in sportcentrum Universum en in de Amstelcampus op de Wibautstraat. Daarbij vind je ons in het AMC sportcentrum, achter het AMC in Amsterdam Zuid-Oost. Wij maken gebruik van de moderne, topsport waardige faciliteiten die het USC biedt. Als onderdeel van SMA Science Park werken wij nauw samen met onder andere sportartsen en bewegingswetenschappers. Wij bieden jou de ideale omstandigheden om snel weer helemaal fit te worden.

USC Fysiotherapie bestaat uit een team van ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten gevestigd in drie sportcentra van het Universitair Sportcentrum (USC). Wij maken gebruik van de moderne, topsport waardige faciliteiten die het USC biedt. Daarnaast werken wij nauw samen met diverse experts, waaronder sportartsen. Als praktijk onderscheiden wij ons door onze expertise en ervaring in knie-, schouder- en sportblessures. Maar je kunt zeker ook bij ons terecht voor andere lichamelijke klachten. Binnen onze praktijk heeft elke therapeut zijn/haar expertise, daarnaast houden wij elkaar middels regelmatige bijscholing op de hoogte van laatste ontwikkelingen. Daardoor kun je bij elke therapeut, met elke vraag terecht. Hoewel je in de praktijk meestal door een vaste fysiotherapeut behandeld zult worden, werkt er dus eigenlijk op de achtergrond een heel team van therapeuten mee aan jouw herstel.

Op deze praktijk informatie pagina van praktijkindebuurt.nl vindt u informatie over USC Fysiotherapie, de bereikbaarheid en contact informatie. Ook kunt u moeiteloos uw route plannen naar deze fysiotherapeuten aan het Science Park 306 in Amsterdam via het route formulier. De praktijk is tevens telefonisch bereikbaar via 020 525 89 52.

Route naar USC Fysiotherapie

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan USC Fysiotherapie

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Sport

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van de volgende aandoeningen/klachten:

Knieklachten
Schouderklachten
Dry Needling

Openingstijden

  • Maandag08:30 uur - 18:30 uur
  • Dinsdag08:30 uur - 18:30 uur
  • Woensdag08:30 uur - 18:30 uur
  • Donderdag08:30 uur - 18:30 uur
  • Vrijdag08:30 uur - 18:30 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!