Mobiele praktijk Groot Amsterdam fysiotherapeut

stadionweg 37
1077RW, Amsterdam
0206720031


Onjuiste gegevens?

Over Mobiele praktijk Groot Amsterdam

Met de Mobiele Praktijk richt Spits centrum voor fysiotherapie zich op de complexe zorgvraag van patiënten in de thuissituatie. Hiermee zijn wij al meer dan 15 jaar actief in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en omgeving.De buitendienst fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen aan huis. Zij behandelen patiënten met een complexe zorgvraag die door de huisarts worden doorverwezen naar een fysiotherapeut, maar niet naar de praktijk kunnen komen. Het gaat hier niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld door beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom. Tevens begeleiden de fysiotherapeuten vaak patiënten die naar een dagbesteding gaan, maar daar geen fysiotherapie kunnen krijgen. Een fysiotherapeut zit dagelijks in Heliomare Dagbesteding in Amsterdam Zuid en Woonzorggroep Theresia in Ouderkerk aan de Amstel om patiënten te behandelen. Er zijn vijf therapeuten actief in de buitendienst. Zij hebben maandelijks collegiaal overleg, waarbij dossiers worden besproken en behandelingen worden geëvalueerd. Onze fysiotherapeuten zijn volledig gespecialiseerd in behandeling aan huis. Indien u in aanmerking wilt komen voor behandeling aan huis, dient u een verwijzing voor thuisbehandeling te krijgen van de huisarts. De fysiotherapeut behandelt patiënten met een complexe zorgvraag, zoals bij: *Ziekte van *Parkinson *Dwarslesie *Amputatie *Beroerte / CVA *Chronische pijnklachten *Spierziekte Daarnaast kunt u onze fysiotherapeuten inzetten bij: *Postoperatieve zorg *Traumatische aandoeningen *Hart-, vaat- en longproblematiek Samenwerking: Het kan zijn dat u na een ziekenhuisopname of na een poliklinische afspraak bij uw specialist een verwijzing krijgt voor fysiotherapie aan huis. Onze mobiele praktijk werkt nauw samen met instellingen, ziekenhuizen en verpleeghuizen in de regio Amsterdam, waaronder:- Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie (voorheen RCA en JBI)- VUMC- Slotervaart ziekenhuis.- OLVG- Sint Lucas Andreas Ziekenhuis- Heliomare Dagbesteding en Woonzorggroep Theresia. Heliomare Wijk aan zee ondersteunt mensen met een dreigende of aanwezige handicap door het apart of in samenhang verlenen van diensten op het gebied van revalidatie, speciaal onderwijs, arbeidsintegratie, wonen, woontraining, tijdelijke opvang, dagbesteding en sport/fitness. Ook biedt Heliomare zinvolle dagbesteding in diverse activiteiten- en werkcentra. Onze mobiele praktijk verzorgt fysiotherapeutische behandelingen op de dagbesteding voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) van Heliomare in de Baarsstraat, Amsterdam Zuid.

Missie: Spits Fysiotherapie richt zich op het verzorgen van fysiotherapie in al haar aspecten voor een zo breed mogelijke patiëntencategorie in de regio Amsterdam, Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel. Kwalitatief hoge zorg wordt gewaarborgd door diversiteit aan specialismen en multidisciplinaire samenwerking in een modern bedrijf dat ook actief deel neemt aan kwaliteitsnetwerken zoals het rugpijnnetwerk. De praktijk zet zich al jaren in voor monodisciplinaire samenwerking in de VAF. (Verenigde Amsterdamse Fysiotherapeuten). De praktijk participeert in de GEZ voor Amsterdam Zuid en de GEZ voor Ouderkerk a/d Amstel. Mobiele praktijk Groot Amsterdam is een belangrijk onderdeel van Spits Fysiotherapie en zorgt voor het behoud van de patient in zijn of haar thuissituatie, waar vaak de patient toch het gelukkigst is. Visie: Spits Fysiotherapie beoogt de dienstverlening van de praktijk, gekenmerkt door goede patiëntenzorg, hoge kwaliteit en deskundigheid, goede communicatie, professionaliteit en transparantie verder te optimaliseren. Naast MT, BT, KF en Neurorevalidatie is in 2016 gestart met de opleiding tot Psychosomatisch FT en Geriatrisch FT. Wij zijn inmiddels met twee collega’s gestart met de cursus musculoskeletale echografie. Een nieuw modern echografie apparaat is aangeschaft. Via onze deelname en verplichte scholingen vanuit het rugpijnnetwerk willen wij een wetenschappelijke onderbouwde en collegiaal getoetste kwaliteitsslag maken. Wij participeren in een innovatie en kwaliteits commissie met collega FT. Wij zijn actief in de scholings commissie van het rugpijnnetwerk.

Met de Mobiele Praktijk richt Spits centrum voor fysiotherapie zich op de complexe zorgvraag van patiënten in de thuissituatie. Hiermee zijn wij al meer dan 15 jaar actief in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel en omgeving.De buitendienst fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen aan huis. Zij behandelen patiënten met een complexe zorgvraag die door de huisarts worden doorverwezen naar een fysiotherapeut, maar niet naar de praktijk kunnen komen. Het gaat hier niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten die bijvoorbeeld door beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom. Tevens begeleiden de fysiotherapeuten vaak patiënten die naar een dagbesteding gaan, maar daar geen fysiotherapie kunnen krijgen. Een fysiotherapeut zit dagelijks in Heliomare Dagbesteding in Amsterdam Zuid om patiënten te behandelen. Er zijn vier therapeuten actief in de buitendienst. Zij hebben maandelijks collegiaal overleg, waarbij dossiers worden besproken en behandelingen worden geëvalueerd. Onze fysiotherapeuten zijn volledig gespecialiseerd in behandeling aan huis. Indien u in aanmerking wilt komen voor behandeling aan huis, dient u een verwijzing voor thuisbehandeling te krijgen van de huisarts. De fysiotherapeut behandelt patiënten met een complexe zorgvraag, zoals bij: Ziekte van Parkinson Dwarslesie Amputatie Beroerte / CVA Chronische pijnklachten Spierziekte Daarnaast kunt u onze fysiotherapeuten inzetten bij: Postoperatieve zorg Traumatische aandoeningen Hart-, vaat- en longproblematiek Samenwerking:Het kan zijn dat u na een ziekenhuisopname of na een poliklinische afspraak bij uw specialist een verwijzing krijgt voor fysiotherapie aan huis. Onze mobiele praktijk werkt nauw samen met instellingen, ziekenhuizen en verpleeghuizen in de regio Amsterdam, waaronder:- Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie (voorheen RCA en JBI)- VUMC- Slotervaart ziekenhuis.- OLVG- Sint Lucas Andreas Ziekenhuis- Heliomare Dagbesteding Heliomare Wijk aan zee ondersteunt mensen met een dreigende of aanwezige handicap door het apart of in samenhang verlenen van diensten op het gebied van revalidatie, speciaal onderwijs, arbeidsintegratie, wonen, woontraining, tijdelijke opvang, dagbesteding en sport/fitness. Ook biedt Heliomare zinvolle dagbesteding in diverse activiteiten- en werkcentra. Onze mobiele praktijk verzorgt fysiotherapeutische behandelingen op de dagbesteding voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) van Heliomare in de Baarsstraat, Amsterdam Zuid.

Route naar Mobiele praktijk Groot Amsterdam

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Ervaringen met Mobiele praktijk Groot Amsterdam

8.3

,

Uitstekende fysiotherapie bij deze fysiotherapeut!
Lees meer

Stel een vraag aan Mobiele praktijk Groot Amsterdam

Captcha

Locaties

Lifestyle centrum Aemstelwijck, Dependance Gezondheidscentrum Aemstelwijck

Adres: Gijsbrecht van Aemstelstraat 1, Ouder Amstel Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Medisch Back Neck Center, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Adres: Stadionweg 37, Amsterdam Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Adres: Gijsbrecht van Aemstelstraat 1, Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

1 ervaring
Mobiele praktijk Groot Amsterdam

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 19:00 uur
  • Dinsdag09:00 uur - 19:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 19:00 uur
  • Donderdag09:00 uur - 19:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 19:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Ervaring van Kees met Mobiele praktijk Groot Amsterdam

Op 7 oktober 2013 schreef Kees de volgende ervaring:

Uitstekende fysiotherapie bij deze fysiotherapeut!

Gemiddelde: 8.3
Wachttijd: 8.6
Accomodatie: 8.1
Behandeling: 8.1

Schrijf u in voor de nieuwsflits!