Medisch Back Neck Center, Spits Centrum voor Fysiotherapie fysiotherapeut

Stadionweg 37
1077RW, Amsterdam
0206720031


Onjuiste gegevens?

Over Medisch Back Neck Center, Spits Centrum voor Fysiotherapie

De praktijk is in de afgelopen jaren een stabiele praktijk geworden met een vast team. De teamleden vullen elkaar aan qua expertise en er heerst een goede sfeer. Er is een maandelijks werkoverleg waar patiënten casussen worden besproken en problemen binnen de praktijk worden opgelost; Alsmede de mogelijk- en onmogelijkheden van de verslaglegging, het gebruik van het FRM programma en de te gebruiken testen, vragenlijsten, protocollen en huiswerkoefeningen. In Amsterdam zitten wij in het bestuur van de Verenigde Amsterdamse Fysiotherapeuten welke zich bezig houdt met de ontwikkeling, scholing en vermarkten van beweegprogramma’s op wijk niveau in samenwerking met de lokale overheid, huisartsen en verzekeraars. De eigenaar is oprichter en bestuurslid van de het Rugnetwerk Amsterdam. Het netwerk bestaat uit een samenwerkingsverband van fysiotherapie praktijken en orthopeden, gespecialiseerd in rugproblematiek. Het rugpijnnetwerk wordt op dit moment landelijk veder uitgerold. Op lokaal niveau participeren wij in het landelijk Parkinson netwerk, het CVA netwerk, Ms netwerk en participeren wij in wetenschappelijk onderzoek in het kader van onderzoek naar effectiviteit van verschillende behandel methodes voor de behandeling van patiënten met wervelkolom gerelateerde klachten. De Stadionweg locatie is sinds een jaar een onderdeel van huisartsenpraktijk Dokter Zuid en werkt intensief samen met de huisartsen van Dokter Zuid.

Visie van de praktijk: Spits Fysiotherapie beoogt de dienstverlening van de praktijk, gekenmerkt door goede patiëntenzorg, hoge kwaliteit en deskundigheid, goede communicatie, professionaliteit en transparantie verder te optimaliseren. Naast Manuele therapie, Bekken therapie, Kinderfysiotherapie en Neurorevalidatie is in 2016 gestart met de opleiding tot Psychosomatische fysiotherapie en Geriatrische fysiotherapie. Wij zijn inmiddels met twee collega’s gestart met de cursus musculoskeletale echografie. Een nieuw modern echografie apparaat is aangeschaft. Via onze deelname en verplichte scholingen vanuit het rugpijnnetwerk willen wij een wetenschappelijke onderbouwde en collegiaal getoetste kwaliteitsslag maken. Wij participeren in een innovatie en kwaliteits commissie met collega Fysiotherapeuten. Wij zijn actief in de scholings commissie van het rugpijnnetwerk. Missie van de praktijk: Spits Fysiotherapie richt zich op het verzorgen van fysiotherapie in al haar aspecten voor een zo breed mogelijke patiëntencategorie in de regio Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel. Kwalitatief hoge zorg wordt gewaarborgd door diversiteit aan specialismen en multidisciplinaire samenwerking in een modern bedrijf dat ook actief deel neemt aan kwaliteitsnetwerken zoals het Rugpijnnetwerk. Het Medisch Back Neck Center richt zich met name op wervelkolom gerelateerde klachten. De praktijk zet zich al jaren in voor monodisciplinaire samenwerking in de VAF. (Verenigde Amsterdamse Fysiotherapeuten). De praktijk participeert in de GEZ voor Amsterdam Zuid en de GEZ voor Ouderkerk a/d Amstel.

Bij het Medisch Back Neck Center vindt u alle disciplines onder één dak met een specialisatie in de behandeling van wervelkolomproblematiek. Meerdere fysiotherapeuten zijn internationaal gediplomeerd McKenzie-therapeut. Samen met de manueel therapeut, en Dry Needling speicialist zorgen zij voor een behandeling op maat met maar één doel: De patiënt helpen de klachten zo snel mogelijk te overwinnen. Indien u op kort termijn niet terecht kunt bij deze vestiging, maar wel bij een andere vestiging, geen probleem! Alle vestigingen werken met elkaar samen en de computersystemen zijn aan elkaar gekoppeld. De tweede behandeling kunt u altijd terug naar de vestiging van keuze en verhuist uw dossier gewoon met u mee. Het Medisch Back Neck Center is een fysiotherapeutisch centrum voor rugproblematiek. In het centrum werken fysiotherapeuten die als toevoeging op hun basisopleiding fysiotherapie mckenzietherapie A/B hebben gevolgd. Tevens zijn twee geaccrediteerde mcKenziespecialisten aanwezig. (zie mcKenzie therapie). Er wordt nauw samengewerkt met meerdere huisartsen in Amsterdam-Zuid, het Lucas-Andreas Ziekenhuis, het RCA, Heliomare dagbesteding, het OLVG.Het centrum bestaat uit een receptie met een wachtruimte en vier behandelkamers. Tevens is een kleine oefenzaal in de serre aanwezig waar de patiënt door de therapeut begeleid kan worden tijdens de oefentherapie.De volgende disciplines zijn aanwezig: Algemene fysiotherapie maandag tot en met vrijdag 8.00-20.00 Sport therapie maandag tot en met vrijdag 8.00-20.00 Manuele therapie maandag/ vrijdag 8.30-13.30/ 13.00-17.00 Mckenzie therapie maandag tot en met vrijdag 08.00-20.00 Hoofdpijn therapie maandag tot en met vrijdag 08.30-20.00 uur Medical taping maandag tot en met vrijdag 08.30-20.00 uur Echografie op afspraak aanwezig

Route naar Medisch Back Neck Center, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Medisch Back Neck Center, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Captcha

Locaties

Lifestyle centrum Aemstelwijck, Dependance Gezondheidscentrum Aemstelwijck

Adres: Gijsbrecht van Aemstelstraat 1, Ouder Amstel Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Mobiele praktijk Groot Amsterdam

Adres: stadionweg 37, Amsterdam Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Praktijk Ouderkerk, Spits Centrum voor Fysiotherapie

Adres: Gijsbrecht van Aemstelstraat 1, Ouderkerk aan de Amstel Beroepsgroep: fysiotherapeut Bekijk locatie

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 20:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 20:00 uur
  • Woensdag08:00 uur - 20:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 20:00 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 20:00 uur
  • Zaterdag10:00 uur - 14:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!