Ergotherapiepraktijk Careyn Hellevoetsluis ergotherapeut

Woordbouwerplein 1
3224XL, Hellevoetsluis
0613374551


Onjuiste gegevens?

Over Ergotherapiepraktijk Careyn Hellevoetsluis

Ergotherapiepraktijk Careyn Hellevoetsluis biedt eerstelijns ergotherapie voor volwassenen, die beperkingen ervaren in het dagelijks handelen. Expertise is aanwezig op het gebied van: - MS (aangesloten bij het MS netwerk) - Dementie (Edomah) - Advies aan (mantel)zorg. - Parkinson (aangesloten bij het ParkinsonNET) - Reuma en artrose. - Niet aangeboren hersenletsel, zoals een beroerte, epilepsie, hersenschudding of kneuzing en hersentumor (cognitieve revalidatie). - Handfunctietraining. - Oncologische revalidatie. - Over en onderbelasting bij chronisch pijn en/of vermoeidheid. - Begeleiding bij reïntegratie - Valpreventie. - Zit / ligproblematiek, zoals decubituspreventie. - Advisering en aanvraag hulpmiddelen en voorzieningen. Er wordt nauw samengewerkt met andere behandelaren in de regio indien een multidisciplinaire aanpak gewenst is. De ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Informatie of vragen? Neemt u gerust contact met ons op. We helpen u graag verder in het behouden en of verbeteren van uw zelfstandigheid.

Ons doel is om uw zelfstandigheid in het dagelijks leven te behouden dan wel te verbeteren Met alle verzekeraars hebben wij een contract, welke in verband met meerdere locaties bij uw zorgverzekeraar te vinden is onder de naam Careyn de Plantage. Ergotherapie wordt vergoed voor 10 uur per jaar.

Het praktijkadres bevindt zich in de Struyten MC met voldoende parkeergelegenheid. Volg ons via www.facebook.nl/ergotherapiepraktijkhellevoetsluis/

Route naar Ergotherapiepraktijk Careyn Hellevoetsluis

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Ergotherapiepraktijk Careyn Hellevoetsluis

Captcha

Specialisaties

Wij beschikken over de volgende specialisaties:

Hand
Parkinson

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 17:00 uur
  • WoensdagGesloten
  • Donderdag08:00 uur - 17:00 uur
  • VrijdagGesloten
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!