BrabantZorg Behandel en Kenniscentrum Meierijstad; afdeling Dietetiek dietist

Reigerdonk 37
5467AN, Veghel
0413388492


Onjuiste gegevens?

Over BrabantZorg Behandel en Kenniscentrum Meierijstad; afdeling Dietetiek

De diëtisten van het Behandel- en Kenniscentrum Meierijstad werken in een multidisciplinair team van behandelaren. Het team bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en psychologen. Naast deze behandelaren is er nauwe samenwerking met onder andere Specialist Ouderengeneeskunde, parkinson- en NAH-consulenten, bewegingstherapeuten enz.

Gezond én lekker eten draagt bij aan de kwaliteit van het leven. Onze diëtisten begeleiden en adviseren ouderen en chronisch zieken bij problemen op het gebied van eten en drinken. De diëtist is een deskundige op het gebied van voeding en de relatie van voeding tot gezondheid. Onze diëtisten zijn gespecialiseerd in eten en drinken bij ouderen en chronisch zieken en problemen die u hierbij kunt ondervinden, zoals bijvoorbeeld gewichtsverlies, diabetes, kauw- en slikproblemen, sondevoeding en overgewicht. Met het ouder worden komen meer ziektebeelden voor waardoor juist dan de aandacht voor gezonde voeding belangrijk is. Met het eten van gezonde voeding kunt u een bijdrage leveren aan uw herstel of conditie. De diëtist zoekt naar de juiste balans, in plaats van u allerlei dingen te ontzeggen. De diëtist kijkt samen met u naar uw persoonlijke situatie en geeft advies en ondersteuning aan u, uw familie en het team rondom u. Daarbij worden zo nodig ook andere medewerkers van BrabantZorg, de keuken en familie of mantelzorgers betrokken. U houdt zelf de regie en bepaalt wat u wel en niet wilt.

De behandelingen vinden plaats op een van de locaties van BrabantZ​org of bij u aan huis. Onze diëtisten zijn werkzaam in: Boekel Eerde Erp Heeswijk Dinther Keldonk Loosbroek Mariaheide Schijndel Sint-Oedenrode Veghel Venhorst Vorstenbosch Zijtaart

Route naar BrabantZorg Behandel en Kenniscentrum Meierijstad; afdeling Dietetiek

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan BrabantZorg Behandel en Kenniscentrum Meierijstad; afdeling Dietetiek

Captcha

Openingstijden

  • Maandag08:30 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Woensdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Donderdag08:30 uur - 17:00 uur
  • Vrijdag08:30 uur - 17:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!