Solune - Diëtist en Yogadocent dietist

Verhagenplein, 3
2671HS, Naaldwijk
0651502333


Onjuiste gegevens?

Over Solune - Diëtist en Yogadocent

Bij Solune kun je terecht voor: - Persoonlijke voedingsadviezen - Praktische handvaten voor een gezonde leefstijl. - Een persoonlijk voedingsschema afgestemd op jouw behoeften. - Adviezen bij afvallen, aankomen, medische aandoeningen, allergieën, sport en nog veel meer. Benieuwd wat een voedingsdeskundige/diëtist nog meer voor je kan betekenen? Kun je wel een stok achter de deur, een wandelende voedingsencyclopedie waar je alles aan kunt vragen en een persoonlijk afgestemd voedingsplan gebruiken? Bij Solune – de diëtist/voedingscoach zit je goed! Kom je in actie, zodat je aan de slag kunt gaan met natuurlijke, volwaardige en gezonde voeding? Dat is namelijk de basis voor een gezond lichaam. Wat je eet heeft een grote invloed op: Hoe je jezelf voelt Je huidige gewicht Je huid Je spijsvertering Je conditie En nog veel meer Ieder individu heeft een andere leefwijze, een andere voedingsbehoefte en een andere hoeveelheid nodig. De diëtist kan jou hierin begeleiden, zodat - Je lekker in je vel zit - Gezond oud kunt worden - Het beste uit je alledaagse leven kunt halen Een diëtist of voedingsdeskundige is niet alleen voor afvallen, aankomen of het volgen van strenge diëten. Het is juist erg persoonlijk, ieder individu bewandelt zijn eigen weg. Ook is het mogelijk om eenmalig eens je voedingspatroon onder de loep te nemen of aan te scherpen zodat het beter bij je past.

Het verbeteren van de algehele gezondheid. Een holistische aanpak: voeding, ontspanning, beweging en mindset.

Woensdag: 18:00 - 21:00 Donderdag: 18:00 - 21:00 Vrijdag: 10:00 - 21:00 Zaterdag: 10:00 - 16:00

Route naar Solune - Diëtist en Yogadocent

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Solune - Diëtist en Yogadocent

Captcha

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • DinsdagGesloten
  • Woensdag18:00 uur - 21:00 uur
  • Donderdag18:00 uur - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 uur - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 uur - 16:00 uur
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!