Carin Pool Voedingsbureau dietist

Huize Tilburg 2
9617BE, Harkstede
0643449384


Onjuiste gegevens?

Over Carin Pool Voedingsbureau

Welkom op de praktijk informatie pagina van Carin Pool Voedingsbureau, Carin Pool Voedingsbureau is een dietist gevestigd in Harkstede.

Op deze praktijk informatie pagina van praktijkindebuurt.nl vindt u informatie over Carin Pool Voedingsbureau, de bereikbaarheid en contact informatie.

Ook kunt u moeiteloos uw route plannen naar deze dietist aan de Huize Tilburg 2 in Harkstede via het route formulier. De praktijk is tevens telefonisch bereikbaar via 0643449384.

Route naar Carin Pool Voedingsbureau

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!