Over VIVAS Coaching en Advies

VIVAS Coaching biedt hulp bij Faalangst, Stress en Burn-out en biedt persoonlijke coaching en begeleiding voor zowel kinderen als volwassenen.

Omdat ik als geen ander weet welke invloed stress en faalangst op je leven kan hebben en ervaren heb hoe fijn het is om dit de baas te zijn, wil ik zoveel mogelijk mensen helpen dit ook voor elkaar te krijgen. En ik wil niet alleen dat jij beter om leert gaan met stress en/of faalangst, maar ik wil dat jij ook echt weer leert stralen! Mijn klanten geven aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ik kom snel tot de kern en houd daar waar nodig een spiegel voor, wat zorgt voor bewustwording en inzicht. Mijn stijl is persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht. Door mijn aanpak kunnen we stress en faalangst meteen bij de kern aanpakken en op die manier zorgen voor een snel en blijvend resultaat.

Voor hulp bij faalangst kunt u terecht op: https://www.vivascoaching.nl/faalangst-begeleiding/ Voor Stresscoaching kunt u terecht op: https://www.vivascoaching.nl/stress-burnout-begeleiding/ Voor het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek bezoekt u: https://www.vivascoaching.nl/gratis-kennismakingsgesprek-aanvragen/

Route naar VIVAS Coaching en Advies

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan VIVAS Coaching en Advies

Captcha

Openingstijden

  • Maandag08:00 uur - 17:00 uur
  • Dinsdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Woensdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Donderdag08:00 uur - 17:00 uur
  • Vrijdag08:00 uur - 17:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!