Buteyko Praktijk Scheffer coach

Burg. van Marlestraat 20
7413BK, Deventer
0570676878


Onjuiste gegevens?

Over Buteyko Praktijk Scheffer

In april 2010 startten wij de praktijk deze unieke ademtherapie, ontwikkelt door de arts Prof Konstantin Buteyko. Inmiddels hebben we honderden mensen kunnen helpen met het herstellen van een rustige gezonde ademhaling en het loslaten van stress.

Aanhoudende stress vergroot je ademvolume blijvend. Klachten die samengaan met een te groot ademvolume, ook wel chronische hyperventilatie genoemd, worden vaak pas laat (h)erkend. Toch is met een heel eenvoudige test vast te stellen of je een gezonde ademhaling hebt. Op onze website kun je lezen welke klachten samenhangen met stress en chronische hyperventilatie en hoe je daar vanaf kunt komen. Zo kunnen astmaklachten binnen drie maanden over zijn en het eventuele medicijngebruik binnen zes maanden overbodig. Neem contact op over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Neem vrijblijvend contact op met Marc Scheffer of Mathilde Scheffer-Holzapfel: T 0570 676878 (ma. t/m vr 9.00-19.00 uur), E info@ademwijzer.nl

Route naar Buteyko Praktijk Scheffer

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Buteyko Praktijk Scheffer

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!