Stromen, praktijk voor energetische begeleiding en coaching coach

Berlagedreef 33
2992HS, Barendrecht
0650737260


Onjuiste gegevens?

Over Stromen, praktijk voor energetische begeleiding en coaching

Na een carrière van ruim 18 jaar als jurist/adviseur/leidinggevende bij de semi-overheid en in het bedrijfsleven, heb ik in 2009 het roer heel bewust flink omgegooid. Het werd mij in die tijd duidelijk wat voor mij echt belangrijk is in mijn leven. Na eerst 1,5 jaar te hebben gewerkt op een centrum voor persoonlijke ontwikkeling, ben ik in 2011 in Barendrecht gestart met Stromen, mijn eigen praktijk voor energetische therapie en coaching. Ik werk met * spirituele therapie * VITT * familieopstellingen * reiki(talk) * coaching * En in de praktijk wordt dit meestal een mix, afgestemd op dat wat jij op dit moment nodig hebt.

Met hart en ziel begeleid ik mensen in hun persoonlijke groei. Iedereen is goed zoals die is; dat is mijn uitgangspunt. En tegelijk is er vaak ruimte om je op het mentale, emotionele e/o spirituele vlak te ontwikkelen. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Ik werk vanuit een zuivere afstemming en laat je zodoende ontdekken wat maakt dat je mentaal, emotioneel, energetisch e/o fysiek niet helemaal vrij bent in je doen & laten. En natuurlijk help ik je ook daarin iets te veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat er niets voor niets op ons (levens)pad komt. Dit betekent ook dat ik ervan overtuigd ben dat we ons soms wel terecht slachtoffer vóélen, maar dat we geen slachtoffer zíjn. Voel zelf maar eens wat het essentiële verschil is. Zoals ik het (be)leef worden wij keer op keer door situaties in ons leven uitgenodigd om te kijken naar wat er in en om ons heen gebeurt en om hiervan te leren en te groeien. Ook hierin help ik je graag door voor jou een heldere spiegel te zijn.

Meer informatie over mij en mijn praktijk / mijn werkwijze kun je vinden op www.stromen.eu. Wil je direct contact met mij opnemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen dan kan dat via de mail (info@stromen.eu) of telefonisch (0650 737260).

Route naar Stromen, praktijk voor energetische begeleiding en coaching

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Stromen, praktijk voor energetische begeleiding en coaching

Captcha

Openingstijden

  • Maandag10:00 uur - 21:00 uur
  • Dinsdag10:00 uur - 21:00 uur
  • Woensdag10:00 uur - 21:00 uur
  • Donderdag10:00 uur - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 uur - 21:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!