People's Act coach

Leimuidenstraat 33hs
1059EE, Amsterdam
0654354247


Onjuiste gegevens?

Over People's Act

De afgelopen 10 jaar ben ik, Robert-Jan ten Hoorn, actief geweest als personal coach. In die jaren heb ik bedrijven en ook privé personen geholpen hun dromen te verwezenlijken, hun doelstellingen te bereiken. Maar het is niet alleen rozengeur en zonneschijn geweest. Ook heb ik mensen geholpen hun problemen op te lossen, verdriet te verwerken, relatie weer vlot te trekken, heftige gebeurtenissen uit het verleden een plaats te laten vinden, ruimte te krijgen om weer verder te ontwikkelen.  Mijn werk bestaat uit het houden van individuele of groepssessies en het geven van individuele of groepstrainingen, klassikaal of on the job.


Coaching, zoals ik dat aan mensen en/of bedrijven aanbied, is het door mij faciliteren van het realiseren van doelstellingen van mensen in zowel een persoonlijke als in een werkomgeving. Deze doelstellingen kunnen liggen op het vlak van ontwikkeling van carrière, groei en ontwikkeling in het gebruik van eigen competenties, bewustwording van eigen gedrag dat moet leiden tot gewenst resultaat of het verkrijgen van inzicht in omgevingsprocessen binnen de betreffende omgeving en het leren omgaan met dat inzicht. Het uitgangspunt hierbij is altijd: iedereen is zélf verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen. Mijn rol is het faciliteren van het proces naar succes.

Contact? Mail mij: tenhoorn@peoplesact.nl

Specialties: Trainen, coachen, adviseren, klankborden, confronteren, analyseren, begeleiden.

Ter leering ende vermaeck, bekijk mijn blog op: tenhoorn.wordpress.com

Sessies worden in mijn praktijk aan huis gegeven aan de Kampersingel 40a te Haarlem. Een eventueel coachingstraject wordt voorafgegaan door een gratis intakegesprek. Tijdens dat gesprek wordt op basis van de coachingsvraag en de persoonlijke klik bepaald of en hoe ik u verder kan helpen. Sessies kunnen plaatsvinden 5 dagen per week, overdag of in de avonduren.

Route naar People's Act

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiënisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan People's Act

Captcha

Team

Robert-Jan ten Hoorn

foto Robert-Jan ten Hoorn Werkzaam in: Amsterdam Beroepsgroep: Personal coach BIG registratie: Onbekend

Openingstijden

  • Maandag09:00 uur - 23:00 uur
  • Dinsdag09:00 uur - 23:00 uur
  • Woensdag09:00 uur - 23:00 uur
  • Donderdag09:00 uur - 23:00 uur
  • Vrijdag09:00 uur - 18:00 uur
  • ZaterdagGesloten
  • ZondagGesloten

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!