Smiling Bar Amsterdam careforwomen

Gustav Mahlerlaan 16
1082LS, Amsterdam
0643621496


Onjuiste gegevens?

Over Smiling Bar Amsterdam

Tanden bleken bij Smiling Bar is pijnloos, snel, effectief en betaalbaar. Onze behandelmethode is geheel zonder risico en u kunt uw tanden professioneel laten bleken door middel van de modernste behandelmethodes. 

We werken met de meest effectieve bleekgel en de meest geavanceerde bleeklamp uit de Verenigde Staten. Dankzij deze technieken wordt het tandglazuur niet aangetast en zal er geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tandhalzen optreden. Met tanden bleken bij Smiling Bar krijgt u wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid, of aantasting van uw tanden.

Amsterdam

Route naar Smiling Bar Amsterdam

Deel uw ervaring

Wij willen u vragen om onderstaande criteria te beoordelen waarbij een 1 staat voor zeer slecht en een 10 voor uitstekend.
De velden met een * zijn verplicht.

Heeft u lang moeten wachten op een afspraak? Werd u op de door u afgesproken tijd geholpen of liep de afspraak uit?

Heeft u voldoende informatie ontvangen over uw aandoening/klacht en de behandeling hiervan?

Bent u tevreden over de behandeling? Hoe beoordeelt u het effect van de door u ontvangen behandeling?

Voelde u zich op uw gemak bij de zorgverlener? Was er voldoende aandacht en voelde u zich gehoord? Hoe was de communicatie met de zorgverlener?

Hoe ziet de praktijk eruit? Is de praktijk schoon en hygiƫnisch? Hoe is de bereikbaarheid? Heeft de praktijk alle faciliteiten voor uw behandeling?


Bij het delen van uw ervaring is alleen uw voornaam zichtbaar. Overige gegevens als uw e-mailadres worden niet vermeld en zijn enkel bekend bij Praktijkindebuurt.nl. Wij respecteren uw privacy.

Man Vrouw

Stel een vraag aan Smiling Bar Amsterdam

Captcha

Zijn de gegevens onjuist?
Vul de nieuwe gegevens hieronder in.

Schrijf u in voor de nieuwsflits!